Nedjeljni horoskop od 29. 4. do 5. 5. 2019.

Pročitajte nedjeljni horoskop od 29. 4. do 5. 5. 2019.

Ovan

Ukoliko se bavite nečim što ima veze sa prodajom ili putovanjima bićete veoma uspješni.

Biće dosta lijepih događaja ove nedjelje. Skloni ste flertu više nego inače, jer je Venera i dalje u Vašem znaku.

Potrošnja novca može biti veća, pa bi zato bilo dobro da razmislite šta Vam je stvarno potrebno. Odlična je nedjelja za kupovinu stvari koje ste odavno planirali, bilo da je to odjeća ili nešto za kuću.

Moguć je kraći put tokom vikenda. Budite diskretni što se tiče informacija koje dajete drugima o svojim planovima.

Bik

Očekujte priliv novca. Ne morate da pretjerujete sa poslom ove nedelje jer nećete imati dovoljno energije baš za sve.

Ljubav je tu, samo treba da se osvrnete malo oko sebe. Odlično se osjećate i dobijate komplimente od drugih ljudi. Moguće su rasprave oko nekih sitnih detalja sa partnerom, ali pokušajte da te nesporazume riješite brzo.

Razmislite malo prije nego što se poverite nekom. Sada je najbolje da sve što planirate zadržite za sebe.

Blizanci

Moguća je iznenadna promjena posla. Bitno je da poštujete rokove. Preko prijatelja je moguća neočekivana dobit ili ponuda za posao.

Romantični razgovori sa partnerom mogu poboljšati vaš odnos. Slobodni, odavno Vam se dopada neka osoba. Moguć je ulazak u neku tajnu vezu, pa ako Vam to ne odgovara, bolje da je i ne započinjete.

Ove nedjelje možete početi sa vježbanjem.

Rak

Izađite iz zone komfora. Sagledajte svoje probleme iz drugačije perspektive jer je bitno da nađete rješenje za probleme.

Pokušajte da se organizujete bolje da biste imali više slobodnog vrijemena, pošto ste ove nedjelje pomalo nemotivisani za rad. Uključite se u posao. Posao možete dobiti preko prijatelja i to je odlična opcija. Ako ste zaposleni i ako Vam se pruži prilika za napredak, prihvatite je.

Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja, a ako ste zauzeti, kod Vas je sve u najboljem redu.

Lav

Potrudite se da završite sve obaveze na vrijeme. Šta god da sad uradite, biće dobro za Vas, jer ne odlažete obaveze pa ćete biti pod manjim stresom.

Ne ponavljajte greške iz prošlosti što se tiče veza. Ne vraćajte se na stare priče. Preko posla možete upoznati neku osobu koja će Vam provući pažnju, koja je zanimljiva. Ako ste zauzeti, idite sa partnerom na neki put.

Djevica

Ove nedjelje ste skloni uživanju više nego inače. Ne zapostavljajte obaveze, budite odgovorni. Ovo je nedjelja za nove početke, pa možete razmisliti šta ste sve odlagali do sad, bilo da je to kupovina nameštaja ili uvođenje promena na poslu. Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste zamislili.

Greške neće biti tolerisane od strane nadređenog. Budite efikasni i pažljiviji.

Na nekom putu možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti. Strastveniji ste više nego inače.

Vaga

Saradnja sa ljudima sa kojima ste već radili je veoma dobra, ali možete dobiti i nove saradnike.

Mogući su neki neprijatni razgovori sa osobom iz prošlosti, sa nekim bivšim partnerom. Ako ste u vezi, iznenada možete upoznati osobu koja je baš po Vašoj meri.

Nemojte trošiti previše novca, platite račune na vrijeme. Ovo je nedjelja za uživanje, ali budite umjereni u svemu.

Škorpija

Organizujte se bolje. Odlična je nedelja za novu saradnju. Ambiciozni ste. Prijaće Vam svaka promjena na poslu.

Moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu preko posla. Ako ste zauzeti, sve je savršeno.

Pokušajte da ove nedjelje uradite neke stvari koje stalno izbjegavate, bilo da je to usavršavanje, upisivanje kursa šminkanja, kursa jezika ili možda konačno počnete da trenirate.

Strijelac

Neke osobe Vas mogu uznemiriti. Ne pozajmljujte novac drugima ljudima ove nedjelje. Ovo je odlična nedjelja za kupovinu tehnike.

Moguće je neko poznanstvo na putu. Saradnja sa osobom stranom firmom je moguća ili sa osobama koje žive van Vašeg mesta.

Komunikacija je bitna, bilo da ste slobodni ili ne. Prećutite neke stvari da ne bi došlo do rasprave u vezi.

Jarac

Niste zadovoljni svojom zaradom. Želite mnogo više novca, ali Vam je potrebna podrška i pomoć drugih ljudi. Sporiji ste nego inače.

Okrenite se zabavi, sportu.

Nađite nešto zabavno u poslu kojim se bavite ili bar radite nešto što volite. Ne pravite sebi pritisak ako vam sve ne ide jako brzo, imajte strpljenja na radnom mestu.

Dušica Jakovljević vodi Zadrugu pijana? (VIDEO)

Vodolija

Budite uporni u ostvarenju nekih planova koje ste zacrtali odavno. Nemojte biti emotivni na poslu, nego promeni način rada da bi Vam sve išlo lakše.

Posvetite se porodici, razmestite neke stvari malo drugačije u kući, jer je svaka promena dobra. To će biti aktivnost koja će Vam biti zabavna. Neki novac koji odavno očekujte možete dobiti sada.

Nije dobra nedelja za početak veze, ipak se posvetite sebi. Zauzeti, poradite na komunikaciji sa partnerom, ali je moguć i neki kraći put.

Ribe

Dobre poslovne prilike su veoma aktuelne. Moguć je povećan priliv novca. Nećete moći da odradite toliko stvari koliko će prilika za napredak biti. Birajte saradnike koji su efikasni.

Nije dobra komunikacija sa partnerom ove nedjelje. Poradite na tome i ne budite previše direktni. Ako ste slobodni, možda ćete se čuti ili dopisivati sa nekom zanimljivom osobom koja Vam se veoma dopada.

(Mondo)

Recent Posts