Ovan

Veoma ste strastveni i odnosi sa partnerom su dobri. Moguće je novo poznanstvo na nekom putovanju. Budite vredni ove nedelje. Odlično se osećate. Nemate dovoljno vremena za zabavu i relaksaciju, previše ste opterećeni poslom. Pazite na rokove. Ako imate priliku da sarađujete sa osobama koje su u inostranstvu, to bi bilo preporučljovo za Vas.

Bik

Ove nedelje se posvetite više partneru, izbegavajte ljubomorne scene. Moguće su rasprave, ali bolje bi bilo da poradite malo na strasti, nego da se svađate zbog nekih manje važnih stvari. Ako ste slobodni, moguća je nova veza. Manji problemi sa novcem su izvesni, zato bi bilo pametno da trošite manje novca nego inače. Štedite malo više.

Blizanci

Nemojte da se raspravljate sa drugima oko novca. Imate previše posla. Mars je u polju partnerstva, pa može teže da bude da napravite dogovor sa voljenom osobom i saradnicima. Možda ćete čekati na neki novac malo duže. Sada je vreme za usavršavanje, pa razmislite o tome. Neka osoba sa kojom ste pre sarađivali ima novu ponudu za Vas, a nije loše da obnovite saradnju.

Rak

U vezi sve cveta i Vi uživate. Idite na neki put sa partnerom, makar za vikend. Veoma ste romantični i strastveni. Ne možete da se fokusirate na bitne stvari jer ste prilično opterećeni da li ćete uspeti da ostvarite sve što ste isplanirali. Neka muška osoba može da Vas izbaci iz takta. Što se tiče posla, sve proveravajte više puta. Sada bi trebalo da ne donosite nagle odluke u vezi sa poslom, ma koliko da Vam je teško.

Lav

Venera je u polju saradnje i dalje, ali će preći od srede u polje strasti. Potrudite se oko partnera. Nemojte da dozvolite da veza bude u drugom planu. Ipak, na poslu je sve kako treba, pa bar ne morate zbog toga da brinete. Očekujte podršku i pomoć drugih ljudi. Odlično Vam ide sve i lako odrađujete obaveze. Moguć je problem sa leđima.

Djevica

Potrudite se da se usredsredite na pozitivne stvari na poslu. Imate podršku saradnika i nadređenih. Dajte sve od sebe da svi budu zadovoljni  kako ste uradili sve na poslu. Preko interneta ili prijatelja možete dobiti neke nove informacije koje mogu da pomognu na poslu. Promene su sada jako dobre. Romantični ste u ljubavi i nema razloga za brigu. Ako ste slobodni, sada je vreme za neki novi početak.

Vaga

Pomalo ste napeti, a moguće su rasprave u porodici. Haotični ste i ništa Vam ne ide onako kako ste zamislili. Biće malo manje tenzije od srede, kada Vaš vladar Venera bude u znaku Riba, gde se oseća odlično. Bićete staloženiji i lakše ćete moći da donesete dobre odluke. Romantični ste, a ništa se neće promeniti do kraja nedelje. Ne dozvolite da posao utiče na odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo. Nije idealna nedelja za dalja putovanja, ni za kupovinu automobila ili telefona.

Škorpija

Iscrpljuje Vas situacija na poslu. Ima previše promena i ne znate na šta da obratite pažnju. Imate utisak da sve morate sami. Organizujte se bolje, nemojte da kupujete previše stvari koje Vam nisu potrebne. Ovo je nedelja štednje. Romantični ste i imate želju da budete sa nekim u vezi. To je dobro, jer će šanse za to biti veće od sredine nedelje. Ako ste zauzeti, uradite nešto lepo za partnera, pokažite svoja osećanja.

Strijelac

Sve ide kako treba. Gledajte da više vremena provedete kod kuće sa partnerom. Budite romantičniji nego inače, to će da poboljša odnos. Ako ste slobodni, neka bliska osoba može da Vam pokaže svoju naklonost. Ne odlažite obaveze koje imate, jer možete da imate dosta problema zbog toga. Ako uradite sve na vreme bićete zadovoljni. Pomalo ste napeti, imate višak energije, pa bi bilo dobro da se bavite sportom.

Jarac

Pokušajte da se ne opterećujete negativnim ljudima. Potrudite se da se zabavite i budite romantičniji, partneru bi to odgovaralo. Ove nedelje možete da imate dosta kontakata, a možete da idete i na kraće putovanje, gde možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Neka ženska osoba može da Vam pomogne dosta na poslu i sve će da bude kako treba ove nedelje. Budite kreativni i tako ćete lakše da obavljate posao.

Vodolija

Strastveni ste i skloni flertu. S jedne strane ste zadovoljni, sa druge Vam treba neka zabava. Odlučite se da li Vam je važniji mir ili flert. Ako ste slobodni, moguća su nova poznanstva preko posla. Ne opterećujte se novcem, jer ćete sigurno imati povećan priliv novca od ove nedelje. Konačno ćete videti da se sav trud isplatio. Imate višak energije. Vidite se sa prijateljima ako imate vremena.

Ribe

Potrudite se da se fokusirate na nove kontakte. Moguće su rasprave sa bliskim prijateljima. Nije dobro vreme za kupovinu tehnike. Novčana situacija nije toliko stabilna. Ne dozvolite da Vas neko izbaci iz takta i da Vam napravi problem na poslu. Bolja je saradnja sa osobama koje znate duže vreme. Ako imate priliku da idete na poslovni put ili da radite od kuće, a ne u firmi, iskoristite je ove nedelje. Što se ljubavi tiče, Venera ulazi u Vaš znak i bićete veoma zadovoljni, bilo da ste slobodni ili zauzeti.

(Cosmopolitan)