Ne propustite film: Naša snaga Vojska Crne Gore!

Film Ministarstva odbrane “Naša snaga Vojska Crne Gore” biće premijerno prikazan sjutra u Sinepleksu /Cineplexxu/ u Podgorici.

Film je za potrebe Ministarstva radila producentska kuća “CEZAM”, uz finansijsku podršku ambasade Ujedinjenog Kraljevstva u Podgorici.

Pozivamo Vas da u srijedu, 5. decembra, od 17 do 20h dodjete u Delta City Podgorica i posjetite tradicionalni sajam Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore!Informišite se o:📌Dobrovoljnom služenju vojnog roka📌Vojnim akademijama📌Ljetnjem vojnom kampu📌Zapošljavanju u vojsci📌Ženama u vojsciPripremili smo Vam mnoštvo aktivnosti, promotivnog materijala, a povedite i najmladje, jer za njih imamo poseban kreativni kutak!Čekamo te! #BudiDioNas!#VojskaCrneGore & #MinistarstvoOdbrane🇲🇪

Gepostet von Ministarstvo odbrane Crne Gore am Samstag, 1. Dezember 2018

Iz Ministarstva je saopšteno da će premijeri prisustvovati ambasadorka Ujeidnjenog Kraljevstva u Crnoj Gori, Alison Kemp, kolegijum ministra odbrane, kolegijum načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore, na čelu sa načelnikom Dragutinom Dakićem, kao i 59 novih vojnika po ugovoru.

Kako je najavljeno, nakon polusatne projekcije, prisutnima će se obratiti Kemp i generalni direktor Direktorata za ljudske resurse, Mihailo Volkov.
Podgorička publika film će moći da vidi u srijedu, u 20 sati, nakon manifestacije “Budi dio nas”, čiji su organizatori Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore. Manifestacija će biti održana u Delta Sitiju /Delta City/ od 17 do 20 sati, a ulaz na projekciju filma je slobodan.
(Mondo)

Recent Posts