poziv

Nazvaće sjutra: Faze kroz koje prolazimo čekajući njegov poziv!

Rekao ti je da će se javiti sjutra, a od njega ni traga, ni glasa? On ne zove, ne šalje poruke i ne pojavljuje se. Zbog toga postajemo nervozni, zbunjeni i vrlo nesigurni u sebe. Počinjemo se nervirati postavljajući si pitanje: „Što se zapravo dogodilo?“

Predstavljamo 8 faza kroz koje svaka djevojka prolazi, čekajući poziv svog dečka.

 

Faza 1: Zvaće

Govorimo si da, iako se ne javlja, ionako je prerano. Tad odradimo sve poslove koje imamo, prije nego što se on javi.

Očistimo stan, spremimo hranu, nahranimo mačku, istuširamo se i eventualno odemo do trgovine kako bi kupili neke stvari koje su nam potrebne. Unatoč nejavljanju, u ovom smo trenutku poprilično opušteni.

Ako muškarac ima ovih 11 osobina, ne ispuštajte ga

Faza 2: Budi online

Počinjemo buljiti u telefone, kao da su famozne Birkin torbe koje ne možemo priuštiti. Zatim ćemo puniti bateriju deset puta u toku dva sata, jer nećemo isključiti telefone, sve dok se on ne pojavi na mreži. Čekajući njegov online status ili neki njegov trag koji je ostavio na društvenoj mreži, provodimo čitav dan na telefonu. Pored toga, često u sebi ponavljamo mantru: “Molim te, javi se…“

 

Faza 3: Uvjeravanje

Pokušavamo uvjeriti sami sebe da je on vrlo zauzet ili da je njegov telefon umro. Govorimo sebi da će se on sigurno kasnije javiti, iako znamo da se to neće desiti.

 

Faza 4: Krivimo sebe

Nakon faze 3. dolazi jedna od najgorih – okrivljavanje sebe. Često smatramo da je razlog nejavljanja posljedica našeg ponašanja – nismo bili dovoljno zanimljivi, ili smo jednostavno bili čudni. A onaj savršen outfit koji smo nosili posljednji put očito nije bio dovoljno dobar. A onda se počinjemo živcirati, pitajući sebe zašto smo opet bili toliko naivni i povjerovali mu?

Dovedite ga do ludila: 12 muških erogenih zona

Faza 5: Suze

Jedan pogled u telefon može izazvati suze – još uvijek nema pomaka. Tu započinjemo dijaloge s mačkom ili zapravo bilo kime (ili čime) što nam je u blizini.

 

Da, ovo je malo patetično, ali nam je očaj u potpunosti pomutio razum.

 

Faza 6: SMS poruka

Jednom kad prestanemo s plakanjem, ponovo ćemo se naljutiti. Ali ovo je drugačija vrsta ljutnje, koja je sada pomiješana s bijesom. Nismo u mogućnosti kontrolirati svoje postupke. Poslat ćemo mu poruku kako bi ga pitali zašto je odlučio ignorirati nas.

 

Faza 7: Tequila

Prošlo je toliko vremena, a on se i dalje ne javlja. Sljedeće što radimo je okretanje boci Tequile – i cjelovečernje ispijanje. Prvo ćemo početi piti sami u stanu, vjerojatno u pidžami zato što nam to jedino odgovara – a i ne znamo što nam je drugo činiti. Družili bismo se s prijateljima, ali svi su u ozbiljnim vezama.

 

Faza 8: Završili smo

Sad smo toliko pijani, da nam se vjerojatno plače, povraća ili viče na sve – i cijeli svijet.

Vjerojatno ćemo završiti u krevetu, zagrljeni s bocom vodke, pitajući se gdje je on. Ubrzo nakon toga, saznat ćemo da je napustio grad, pronašao novu djevojku ili jednostavno u depresiji pa se ne javlja. Onda počinjemo plakati još više. Sutradan se budimo s najgorim mamurlukom i sramotom, zbog ponašanja prethodnog dana. A onda shvaćamo – nije on vrijedan toga.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

Recent Posts