tuzna zena

NAUČITE REĆI ‘NE’: 7 stvari koje djevojku čine magnetom za kretene!

Sve što loši momci žele jesti da dobre djevojke budu bezobrazne za njih. S druge strane, dobre djevojke žele ‘promijeniti’ bezobrazne frajere i učiniti ih dobrima. Nažalost, nijedno ni drugo nikad ne upali, a na kraju uvijek dobre djevojke pate. U nastavku pročitajte koji su to glavni razlozi zašto ste magnet za kretene.

Što je to što dobre djevojke čini magnetom za kretene? Nekoliko stvari, piše Elite Daily.

Kao prvo, dobre djevojke uvijek su predobre. Loši dečki vrlo lako prepoznaju koga mogu, a koga ne mogu gaziti. Čim u vama prepoznaju slabost – gotovi ste.

 

Ovo su glavni razlozi zašto ste magnet za kretene.

 

1. Ne znate reći ‘ne’ i oni su toga svjesni

Žene vole udovoljavati drugima. No, ako on vama ne udovoljava onoliko koliko vi udovoljavate njemu, vrijeme je da kažete ‘ne’. Sljedeći put kada vas nazove u jedan ujutro i traži da dođete k njemu, recite da nećete.

 

Postoji granica između toga da ste dobri i toga da dopustite da vas iskorištavaju. Prema kretenima ne morate biti dobri.

Ovo je najbolji kompliment koji možete uputiti ženi!

2. Javlja vam se samo putem društvenih mreža, a vi odgovarate

Tekstualne poruke postale su formalan način za dogovaranje spojeva, no ako vas nikad ne nazove već vam se javlja samo isključivo preko društvenih mreža, očito vaš odabranik ne želi ništa ozbiljno.

 

3. Ranjivi ste i on to zna

 

Neke žene razmišljaju slično poput muškaraca i znaju igrati njihovu igru. Većina žena pak pripada drugoj, ranjivoj skupini, a muškarci to vrlo lako znaju prepoznati.

 

Jednom kada shvate da ste ranjivi, počet će manipulirati vama. Oni jednostavno znaju da ste preslabi da odete i da ćete mu se uvijek vratiti.

 

4. Slatkorječivi su, a vi im vjerujete svaku riječ

Drže vam govore o tome kako su divne osobe i znaju da ćete im povjerovati.

Što god učinili i kako god se ružno ponijeli prema vama, znaju da vas mogu smekšati laskanjem i da ćete im na kraju oprostiti.

 

5. Vjerujete da ga možete promijeniti, a on se uopšte nema namjeru mijenjati

Žene imaju prirodni poriv da sve ‘poprave’. Iako ste vrlo snažno biće, morate shvatiti da žene nemaju moć mijenjanja drugih ljudi.

 

Maštarija o ‘izvođenju na pravi put’ čini vas mamcem za kretene.

 

6. Želi s vama razgovarati licem u lice samo kad je pijan, a vi pristajete na to

Sigurno ste čuli uzrečicu ‘što pijan govori, trijezan misli’. Koliko vas god uvjeravao da vas je izvrijeđao zato što je bio pijan, ne vjerujte svom zločestom dečku jer je točno da je ‘u vinu istina’.

 

7. Ne volite sebe dovoljno da biste prestali biti magnet za ništarije

Ljubav prema samoj sebi jedini je način na koji možete razbiti magnetsko polje koje privlači zločeste dečke.

Kada naučite voljeti samu sebe, počet ćete privlačiti dobre dečke.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

Recent Posts