NATO, DAĆU TI 100.000 EURA ZA NOĆ, JA NISAM IZ TE IT PRIČE… Bekvalac dobila najbizarniju poruku ikada, i to od Mladena

Otkako se po treći put razvela,Nataša Bekvalac tvrdi da nema dečka, ali kako saznajemo, ponuda joj ne manjka. Njoj se gotovo svakodnevno udvaraju muškarci, a izvesni Mladen joj je čak ponudio 100.000 eura samo da jednu noć provede s njom.

Od nje ne traži ništa, već samo da mu pokloni pažnju dok se bolje ne upoznaju, nakon čega bi možda između njih mogla da se rodi ljubav. Kurir je došao u posjed poruke koju je Mladen poslao Bekvalčenoj u inboks na Instagramu.

– Vidi ovako, ti i ja se odlično poznajemo. Daću ti 100.000 eura za noć s tobom. Ne moraš da me voliš, ne moraš da budeš sa mnom, ali mi daj šansu. Usudi se. Probaj me. Imam kola. Stan. Vikendicu. Imam dvoje djece. Ovo mi je lažni profil, ali to nije ni važno – napisao je u poruci, a potom krenuo da joj se intenzivnije udvara.

FOTO: ATA IMAGES

– Osvojiću te. Bićeš moja! Ne tražim ništa, samo jednu večeru sa tobom. Jedan trenutak da me vidiš i shvatiš da pravi muškarac postoji. Ja nisam iz te priče IT sektor i bacanje loptica po sportskim i vodenim terenima – naveo je u poruci dečko koji joj se predstavio kao Mladen, aludirajući na profesije Natašinih bivših muževa Luke Lazukića, koji je IT stručnjak, Ljube Jovanovića, bivšeg rukometaša, i Danila Ikodinovića, proslavljenog vaterpolistu.

Zgodne crnogorske pjevačice pokazale izvajana tijela na plaži

On joj je obećao i savršeni život:

– Ja ću da ti pružim život, strast, emocije. Pored mene ćeš biti “barbika”. Živa “barbika”. Ona koja hoda ovom zemljom, koja svojom ljepotom daje posebnu draž. Odgovori na ovu poruku i tvoj život će se promjeniti iz korjena. Samo tvoj odgovor je dovoljan da magija počne. Ja te čekam da ti pokažem svoje pravo lice – poručio je izvesni Mladen.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Kako saznajemo, u pitanju je jedan beogradski biznismen koji poslednjih godina živi na relaciji Srbija – Francuska – Švajcarska.

Bavi se prodajom luksuznih automobila. On je u Natašu zaljubljen već izvesno vrijeme i kad god je mogao, išao je na njene nastupe. On je ovu poruku prosledio prijateljima jer mu nisu vjerovali da je skupio hrabrost da se udvara pjevačici, iako je to uradio sa lažnog Instagram profila.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Bekvalčevom, ali ona je bila nedostupna za komentar. Inače, Nataša nije neko ko prihvata ponude preko društvenih mrežama, tako da ovaj mladić vjerovatno nema velike šanse. Bar dok je negdje ne sretne i uživo joj iskaže svoje emocije.

Gotovo s udajama Vjeruje u ljubav, a ne u brak

Nataši su muževi, kako i sama kaže, donijeli i radost i bol, ali ona i dalje vjeruje u ljubav. Nakon tri braka, pjevačica pravi razliku između ljubavi i braka kao institucije. – Brak kao instituciju, zaista, smatram besmislenim i prevaziđenim. Radujem se što nove generacije vrlo slično razmišljaju, što nisu opterećeni i što se mnogo lakše nego mi, a pogotovo oni stariji od nas, oslobađaju onoga što nam društvo nameće. Ono nas stavlja u kalupe i samim tim nas ograničava u svakom smislu – rekla je Nataša za Stori.

Kurir.rs / Ljiljana Stanišić / foto: Printscreen/Instagram

Recent Posts