Sljedeći dan upalio TV

NAPUSTIO ŽENU ZBOG MLAĐE: Sljedeći dan upalio TV i skoro dobio infarkt!

Holandjanku koja je, za trajanja brakorazvodne parnice, na lotu osvojila 2,1 miliona eura, ugodno je iznenadila presuda nizozemskog suda po kojoj dobitak ne mora podijeliti s bivšim suprugom koji je otišao s mlađom ženom. U objašnjenju Amsterdamskog suda stoji da je bračni par naveo popis imovine koju je namjeravao podijeliti u trenutku kada je podnesen zahtjev za razvodom – 20. oktobra 2014., a razvod braka je odobren u junu 2015.

Holandjanka je 2,1 milioa eura na lutriji osvojila 1. januara2015.

Napio se pa u grupu dodao sve bivse djevojke, sta se dalje desilo OVDJE.

U braku im se nije posrećilo

Njezinu bivšem suprugu presuda nije odgovarala, pa je naveo da su on i bivša supruga tijekom tridesetgodišnjeg braka uvijek uplaćivali srećke zajedničkim novcem za domaćinstvo te da smatra kako bi i dobit trebala biti podijeljena.

Tajna zanosnih Azijatkinja, detaljnije OVDJE.

Sudac je odgovorio kako ima uvid u činjenicu da je holandski par podijelio zajedničke financije najmanje četiri godine ranije, jer je on otišao živjeti s novom partnericom. Njegova tadašnja supruga, istaknuo je sudac, srećku je platila novcem s vlastitoga bankovnog računa, zbog čega dobitak nije zajednički.

Presuda je donesena 23. decembra, a objavljena u utorak. Sudac je podijelio preostalu imovinu para koja ukupno iznosi manje od 10.000 eura.

Izvor: net.hr

Recent Posts