love horoskop

Nakon 400 godina kreće veliko doba VODOLIJE: Ovako će astrološki događaj uticati na VAŠ znak

Velika konjunkcija Jupitera i Saturna svima će donijeti blagodat. Saznajte kakve dobre promjene očekuju vaš horoskopski znak!

Uskoro počinje “Age of Aquarius”, odnosno veliko Doba Vodolije. Ova pojava se dešava skoro nakon 400 godina, a nastaje usled poravnanja Saturna i Jupitera, piše Lovesensa.

Saturn ulazi u Vodoliju 17. decembra, a Jupiter 21. decembra, što će stvoriti konjukciju ove dvije planete i Doba Vodolije.

Ovakav astrološki događaj posljednji put dogodio se 1623. godine, a u 2020. godini podstaći će avangardno razmišlja nje, planove za budućnost i pojačane emocije.

Evo kako će ova konjukcija uticati na vaš horoskopski znak u 2021. godini i na dalje:

OVAN

Ovnovi su slobodni i nezavisni, ali Doba Vodolije podstiče ih da stvore i ojačaju emotivne odnose i razvijaju se uz zajednicu. Pronađite ljude koji vas inspirišu i pozitivno utiču na vas – pred vama je čarobno životno putovanje.

BIK

Očekuje vas veliki uspjeh, jer ste spremni da preduzmete rizik i slijedite svoje srce, uprkos zakonima logike. Izlazite iz zone komfora, što će se naročito pozitivno odraziti na vaš profesionalni život.

BLIZANCI

Očekuje vas prosvetljenje na duhovnom nivou – proširujete granice. Uspjećete da pronađete unutrašnji mir i proširite vaše znanje i optimizam. Nastavite da istražujete i otkrivate nove puteve života.

RAK

Pokušajte da radite na svom samopouzdanju, emocionalnom stanju i finansijskom prosperitetu. Uprkos izazovima i unutrašnjim sukobima, otvoriće se pred vama čitav jedan svijet novih mogućnosti.

LAV

Novo doba Vodolije motivisaće Lava da otkrije slobodu u ljubavi i strasno se zaljubi. Oni koji su u vezi obnavljaju strasti i bliskost. Ako ste slobodni, otvorite um i srce i očekuju vas uzbudljivi susreti.

DJEVICA

Očekuju vas novi poslovni projekti, ali i povećan nivo odgovornosti. Morate zapamtiti da sve ima svoju cijenu, i ličnu i psihološku. Potražite nove načine da organizujete svoju svakodnevicu kako biste ostvarili sve što želite.

VAGA

Tokom Doba Vodolije više ćete sanjati i maštati, a najlepše promene očekuju vas na polju ljubavi. U 2021. godini bićete izuzetno snalažljivi. Ljubav će vas motivisati da ostvarite viziju svog života. Budite fokusirani i marljivi kako biste ostvarili svoje snove.

ŠKORPIJA

Doba Vodolije podstiče Škorpiju da preispita i vrati se u svoju prošlost. Vratićete se u detinjstvo, kuću, porodicu. Tražićete prekinute veze koje treba povezati. Pokušajte da ispravite svoje probleme i pronađete unutrašnju smirenost i stabilnost.

STRIJELAC

Doba Vodolije vas poziva da se opredijelite za velike životne promjene. Slušajte ljude od kojih nešto možete naučiti, povežite se sa njima i nastavite da koračate ka svom cilju.

JARAC

Izlazak Jupitera i Saturna iz kuće Jarca donijeće vam olakšanje. U Dobu Vodolije uštedite novac i prihvatite dobre mogućnosti koje će se pojaviti iznenada.

VODOLIJA

Očekuju vas sjajne vizije, ispunnjenje svrhe i mogućnosti. Preuzmite izazove i proširite svoju perspektivu kako biste na dobar način sačekali promjene koje vam život donosi.

RIBE

Oslobađate se rana iz prošlosti i toksičnih veza. Spremni ste da radite na sebi i dajete više ljubavi svom unutrašnjem biću. Vi ste to zaslužili!

(lovesensa)

Recent Posts