Najtraženija je u regionu: Evo koliko pjevačica zarađuje!

Ne pamti kada je poslednji put bila slobodna, a nastupa i po dva puta za vikend!

Maja Berović jedna je od najangažovanijih pjevačica na ovim prostorima, a njen menadžer je za “Informer” otkrio koliko zarađuje.

“Ona ima zakazane nastupe i po tri mjeseca unaprijed. Ni sama ne zna kada je poslednji put imala slobodan vikend. Od kako je izbacila hitove ‘Pravo vrijeme’ i ‘Neka stvar’ skočila joj je cijena nastupa, a menadžeri se otimaju jer uvijek puni klubove. Prošlog vikenda je pjevala u Beogradu, a u subotu u Bernu. Od ta dva nastupa zaradila je 30.000 eura! Rekla mi je da neće da pravi pauzu do ljeta, a tad planira da otputuje sa mužem na Bahame.” ispričao je Majin menadžer za ovaj list.

Pjevačica je u poslednjih godinu dana zaradila oko 1.500.000 eura, a njen menadžer je istakao da su mnoge pjevačice ljubomorne na nju.

Muškarcima oko nje nije dobro: Pogledajte kako đuska Irina Šajk!

Maja ne voli da priča o novcu, ali priznaje da nikada nije imala ovoliko posla.

“Ne pamtim kada sam ovoliko radila! Nastupam skoro svakog vikenda, pa ne mogu da otputujem na neki duži odmro. Napravila bih sebi slobodan vikend, ali mi je žao da otkazujem nastupe. Od mene se traži da budem maksimalno profesionalna i trudim se da taj nivo održim.” rekla je.

(Informer)

Recent Posts