trend

Najružniji trend poslednjih decenija nikako da nas ostavi na miru

Džins će zauvjek biti u modi, ali razni modeli farmerki se smjenjuju iz godine u godinu – prvo smo furali zvoncare, pa ravne farmerke, pa je stigao skinny jeans trend, a prije izvjesnog vremena su ulicama zavladale ružne farmerke.

To je bukvalno jedini naziv koji im pristaje jer im je jedina karakterna crta to što su ružne. Tačnije, podsjećaju na one modele koje su naše keve nosile prije mnogo decenija, kad je to djelovalo kul i moderno.

ANĐELA SE LUDO ZALJUBILA U ALBANCA: Uprkos protivljenju porodice krenula je za njega, a onda SVIMA PORUČILA OVO

Te farmerke, poznate i kao “mom jeans”, ponovo su ušle u modu prošle godine i svi smo se nadali da će hajp trajati neko kratko vrijeme, a da će nakon toga svi skapirati da su jednostavo ružne i okrenuti se nekm drugom, laskavijem modelu.

Nažalost, to se nije desilo. Umjesto toga, trend je zahvatio gotovo čitav svijet, i to uprkos činjenici da stoje dobro samo jako mršavim djevojkama, dok ostatak ženskog roda svaki put završi sa nekim čudnim naborima oko međunožja i, ako su sa visokim strukom (a uglavnom jesu) onda i sa jezivim camel toe momentom.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Ne laskaju figuri, to je sigurno. Nisu seksi, i to je sigurno. Teško se kombinuju i u njima niko, ma koliko modno osvešćen bio, ne izgleda dobro. Nasuprot, žene izgledaju kao da su se vratie par decenija unazad!

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Ove farmerke jednostavno djeluju kao nešto što treba mirno da se sklupča na dnu ormana vaše mame i umre, a da više nikad ne vidi svjetlost dana. Zato nam iskreno nije jasno zašto su i dalje u trendu.

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts