Najružnija haljina na svijetu je toliko bizarna da nas je zaboljela glava

Zašto biste birali između elegantne haljine i kupaćeg kostima, kad možete da imate oba u isto vrijeme?

To je, izgleda, logika kojom su se vodili dizajneri iz jednog od najpopularnijih online modnih brendova na svijetu Pretty Little Thing, kada su kreirali ovu, veorvatno najružniju haljinu koju smo ikada vidjeli. U pitanju je tamnozelena mini haljina koja s lijeve strane izgleda kao da ste krenuli na plažu, a s desne strane kao da se upravo spremate za veoma elegantnu vječeru sa roditeljima vašeg dječka, koje tek treba da upoznate.

Zapravo, ovaj komad je toliko besmislen da ni ne zaslužuje zvanje haljine, ali ćemo ga tako zvati u nedostatku bolje riječi.

Evo, da ne bude da pretjerujemo.

Tu je bikini, ali tu je i dug rukav. Tu je uska mini suknja, ali tu je i nešto šira i duža suknja. Tu je go stomak, a tu je i pokriven stomak. Tu je SVE. U pitanju je jedan od najnovijih modela koji se tek nedavno pojavo na njihovom sajtu, ali niko je nije ni primetio dok je nije obukla plus sajz manekenka Lesli Sidora i pohvalila se njome na Instagramu. Komentari su odmah počeli da stižu i nisu bili ni najmanje nežni.

Nikšić: Sjekirom na komšijsku kravu jer mu je prešla preko imanja

“Zašto bi obukla jedan autfit, kad možeš da obučeš dva u isto vrijeme”, “Izgleda kao da je krenula na večeru, u klub i na plivanje – u isto vrijeme”, “On kad ideš na večeru u sedam, a u klub sa djevojkama u devet”, “Izgleda kao da nije mogla da odluči šta da obuče, pa je obe haljine presjekla na pola i spojila” i komentar koji vjerovatno najbolje sumira čitavu situaciju: “Ova haljina je toliko ružna da ne stoji dobro čak ni ovoj preljepoj ženi”.

Eto, sledeći put kad budete bili u nedoumici da li da se obučete kao za pozorište ili kao za plažu – sjetite se da nema potrebe da birate.

(Noizz)

Recent Posts