žena

Najodanija žena Zodijaka koja puno traži, ali daje više

Ona je odlučna, uporna, dosledna, realna, stabilna, beskompromisna, čulna, tvrdoglava, izdržljiva, tolerantna, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana.

Njena najveća snaga leži u dva pobednička kvaliteta koja posjeduje – osjećajnosti i strpljivosti. Blage je naravi, ali to ne znači da njom možete manipulisati – o mnogim temama ima čvrsta mišljenja koja se teško mogu promijeniti – a ako neko pokuša da “testira” njene granice probudiće njen vatreni temperament.

Ona je – Bik!

Ipak, žena Bik izbjegava pokazivanje svog temperamenta jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i najviše od svega želi da živi u prijatnom i veselom okruženju. Nije avanturista i ne voli da rizikuje, zbog čega ne zna najbolje da se nosi s naglim promjenama. Bolje funkcioniše u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promjene već ih izazovu neki spoljni faktori. Ipak, kakva god joj iskustva život donese brzo uči iz njih i vrlo vjerovatno neće dva puta ponoviti istu grešku.

Djeca su sidra majčinog života

Veze

Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, jako joj je važno u potpunosti upoznati partnera i biti sigurna da je izabrala onog pravog prije nego se obaveže i upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obaveže, to je vjerovatno zauvjek.

Muškarac koji želi da je osvoji mora da bude spreman na dosta udvaranja i zavođenja jer to je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji, od žene Bika će dobiti jako puno jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku je u prirodi da se brine za druge, zbog čega će se u vezi truditi da daje što više sve dok joj je partner odan i vjeran i dok joj pruža osjećaj sigurnosti i zaštite. Mnogi koji su proživeli to iskustvo, opisuju ženu Bika kao očaravajuću ljubavnicu.

U ljubavi najbolje se slaže s Rakom, Djevicom, Jarcem i Ribom.

Prijateljstvo

Imate prijateljicu koja vam je u spomenar u osnovnoj školi napisala „najbolje prijateljice zauvjek“? Ako ste godinama kasnije i dalje najbolje prijateljice velika je vjerovatnoća da je ta prijateljica rođena u znaku Bika. Svoja prijateljstva shvata ozbiljno, njeguje ih, a svojim prijateljima nesebično se posvećuje i ostaje im lojalna.

Zauzvrat, od prijatelja očekuje jednaku lojalnost i ako bude tako prijateljstvo će trajati zauvjek. Za sreću joj nije potrebna horda prijatelja, njen moto je- kvalitet ispred kvantiteta, i to važi za većinu sfera njenog života, ne samo prijateljstvo. Ljude koji joj se ne sviđaju pre će ignorisati nego započinjati svađu s njima.

Izvor: atma.hr

Recent Posts