NAJLJEPŠA ŽENA HOLIVUDA VEĆ IMA NOVOG DEČKA?! O njihovom videu bruji CEO SVIJET: Ostavila muža posle 10 godina!

Megan Foks i Brajan Ostin Grin pokrenuli su ponovo priču o razvodu posle deset godina braka, a sada su krenula govorkanja da je na ovakvu odluku uticala treća osoba. Naime, glumica se već neko vreme viđa s reperom Mašin Gan Kelijem, kako tvrde strani mediji.

Brajan kao da ne želi da prihvati da njegova bivša žena ima drugog, pa tvrdi da oni nisu u ljubavnoj vezi, već da ih veže prijateljstvo. Međutim, izvor blizak glumici navodi da je ljubavi između nje i repera očigledna.

Počeli su sve više da se druže zbog svojih rasporeda i zajedničkih snimanja. Prvo su bili prijatelji, a onda se njihov odnos razvio u ljubav. Megan misli da je Mašin Gan Keli divna osoba i između njih se razvio romantični odnos – naveo je izvor.

Megan i Brajan poslednjih nekoliko godina su imali česte krize u braku. Rastajali su se i mirili, čak su jednom i podneli zahtev za razvod, ali je tada Megan po treći put ostala u drugom stanju, pa su sebi dali još jednu šansu. Sada su navodno ipak doneli konačnu odluku.

Ova cela priča još više je podgrejana jer je pre dva dan izašla nova pesma Mašin Gan Kelija “Bloody Valentine” u kojoj upravo zapaženu ulogu ima Megan. Ceo svet bruji o ovom spotu i kako je zapravo hemija između njih očigledna, te da su definitivo više od prijatelja.

OVI PAROVI SE NAJMANJE SVAĐAJU! A evo i zašto: Ovako čuvaju MIR U BRAKU!

(srbijadanas)

Recent Posts