Nole se šišao u Kotoru

“NA OVO ČEKAM 20 GODINA” Nole se šišao u Kotoru, a frizer ne može da vjeruje šta se desilo: “Sve sam otkazao, uvjerio sam se da je NAJVEĆI”

Čuveni srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Crnoj Gori, a odlučio je da se ošiša u jednom Kotorskom frizerskom salonu, što je oduševilo frizera koji mu je radio o glavi.

– Novaka Đokovića pratim od samih početaka. Mogu slobodno reći da sam među najvećim fanovima i ljubiteljima tenisa. Gledajući mečeve, znao sam i da primetim Novakovu frizuru i prokomentarišem kako mu je kosa zahtjevna za šišanje. Jednom me je Maja pitala: “Zamisli da nekad ošišaš Novaka!”. Ja sam odgovorio: “Ma, nema šanse da se to desi!”. Iako sam potajno željeo svim srcem i sanjao taj trenutak – istakao je frizer Ivan Vukčević na društvenim mrežama.

– Kad sam dobio poziv od svojih prijatelja da zakažu šišanje za Novaka, bio sam u nevjerici… Nazvao sam Maju i rekao: “Danas sam dobio poziv koji sam cijelog života čekao. Pogodi kome bih se obradovao najviše posle porodice?!”. Otkazao sam sve tog dana, poranio, kao zapeta puška. Kad se pojavio izvinio se što malo kasni, a ja sam mu rekao: “Ja na ovaj trenutak čekam 20 godina!”. Danas sam stvorio uspomene za cijeli život. Ošišao sam Novaka pred odlazak na Olimpijske igre u Tokio. Slikali smo se, popričali o sportu… I još jednom me uvjerio da su najveći ljudi najjednostavniji.️ Novače, hvala ti! – dodao je on.

Novak Đoković u Crnoj Gori

Nole se slikao i sa porodicom frizera iz Kotora, pa su pozirali nasmejani.

(blic)

 

Recent Posts