Na inicijativu Budućnosti smijenjen menadžment, neizvjesna budućnost ABA lige

Sjednica ABA lige u Banja Luci je završena poslije šest sati, a MontenegroClick iz podgoričkog kluba saznaje da je ABA liga u statusu “kvo” i da je njena budućnost neizvjesna.

Zbog dešavanja u finalnoj seriji predsjednici Budućnosti Voli i Crvene zvezde Dragan Bokan i Nebojša Čović kažnjeni su sa po 10 hiljada eura. Sa 4000 eura kažnjen je Noris Kol.

Poslije šest sati zasijedanja odlučeno je da se direktorima Žarku Čabarkapi i Krešimiru Novoselu ne produži ugovor na inicijativu Budućnosti Voli.

“Za 20-ak dana maćemo novo zasijedanje Skupštine. Na današnjem sastanku menadžmentu nije produžen mandat. Ne znači da i ubuduće neko od tih ljudi neće biti u njemu, ali ćemo angažovati renomiranu agenciju i potražiti nove ljude. Usvojili smo dopune Disciplinskog pravilnika kako se ubuduće ne bi dešavalo nešto slično kao tokom finalne serije u posljednjoj sezoni. Što se tiče zahtjeva novih klubova nedostajala su neka dokumenta i o svemu ćemo da raspravljamo na narednom zasjedanju”, istakao je  predsjednik ABA lige Igor Dodik  nakon sastanka.

Očekuje se da na sljedećoj sjednici budu prisutni i predstavnici grčkih klubova.

Recent Posts