MREŽE BRUJE ZBOG STATUSA SRPSKE TURISTKINJE: Konobar me oterao s plaže kad je čuo srpski, otplakala sam njegove riječi

Brojni članovi Fejsbuk grupe odgovorili su joj da razumeju zašto ju je sve to pogodilo, ali da ne treba da dozvoli da joj tako nešto upropasti ljetovanje jer postoji mogućnost da konobar možda uopšte nije bio Grk već sezonac iz neke od zemalja u blizini koja nam nije naklonjena

BEOGRAD – U jednoj od domaćih grupa na Fejsbuku koje dijele informacije o ljetovanju u Grčkoj i pomažu turistima da se snađu u toj zemlji, razočarana srpska turistkinja okačila je status u kojem je opisala neprijatno iskustvo s plaže koje je, kako je i sama navela, otplakala pred rođenim djetetom jer dosad tako nešto nikad nije doživela.

Julijana je u nevjerici zbog tako ružnog gesta u gostoljubivoj i prijateljskoj zemlji a na Fejsbuku je napisala sledeće:

“Ovo sam morala podijeliti u grupu jel smo danas moja ćerka i ja doživele uvredu a i razočarenje od strane grčkog konobara na plaži.

Na slici se vidi gde smo svaki dan od 21.06 boravili na plaži na slici stoji naziv bara a i Grk koji nas je danas posle 6 dana boravka na njihovoj plaži bukvalno otjerao. Smestile smo se na ležaljke oko 8 po grčkom vremenu i krenule da se kupamo, pojavio se konobar i ladno nam rekao da idemo dalje odatle jel ne može više da nas gleda. Pitala sam ga zašto da idemo, zašto nas tera?

Njegov odgovor je bio da mrzi Srbe. Jako me je to pogodilo. Iskreno krenule su mi suze i nisam htjela da odem.

Tražila sam gazde i on je rekao da je on gazda što ne vjerujem i rukom nam pokazao da idemo dalje sa njegovih ležaljki.

FOTO: FACEBOOK

Ovo mi je 16 put da ljetujem u Grčkoj i nikad ovako nešto nisam doživjela. Jako sam razočarana”, napisala je naša turistikinja.

Mnogi članovi grupe odgovorili su joj da razumeju zašto je uzrujana ali da ne dozvoli da joj jedno loše iskustvo posle 16 godina ljetovanja u Grčkoj upropasti odmor i sva lijepa prethodna iskustva sa tim narodom.

Šta biste vi uradili da doživite ovako nešto? Je li vam se nešto slično već dogodilo? Kako ste se osjećali? Svoje mišljenje ostavite u komentarima

(Kurir.rs/Facebook)

 

Recent Posts