Zinedin

“MORAO JE DA OBUČE ŽENINE, UNIŠTIO JE REPUTACIJU!” Društvene mreže GORE zbog KATASTROFALNOG stajlinga Zinedina Zidana! /FOTO/

Zinedin Zidan se posle osam mjeseci vratio u Real Madrid, istakao da se dovoljno odmorio i sada je riješen da posrnulog prvaka Evrope potpuno resetuje.

Stvaranje novog Reala

Ipak, sam početak i nije bio toliko uspješan, misleći se na stajling koji je pred čitavim svijetom pokazao, a koji je kada se zagledate, zaista pravi krik.

Zinedin je u tijesnim farmerkama sa neobičnim detaljima, takođe, sako mu je neobičan zbog rukava i djeluje kraće za njegovu visinu.

– Zidan je definitivno pozajmio te farmerke od supruge! – pomenuo je jedan od navijača.

– Bio je apsolutni bog u mojim očima dok sam odrastao, nije mogao da pogriješi. Ali, sada, ovaj čovjek je uništio reputaciju i sve što je mogao sa jednim parom farmerki. Tragično – pomenuo je izvjesni Geri Montgomeri.

– Zašto Zinedin nosi uske farmerke za čovjeka dosta nižeg od njega? Mora da su mu ukrali sve moguće stvari, uključujući i veš mašinu, pa je morao da se zajmi… – nisu se zaustavljali na društvenim mrežama.

I za kraj, jedan od najinteresantnijih je – Zidan: Ovdje sam jer mi trebaju nove farmerke!

U svakom slučaju, svi koji su se našalili, svjesni su da bi Zizu i u “ženinim farmerkama” uspio da napravi dar mar na terenu, čak i 13 godina nakon penzije.

Recent Posts