Momčilo

Momčilo Otašević: Uvijek pričam cetinjski iskreno

Crnogorski glumac Momčilo Otašević, kaže da ima neposredan i iskren odnos sa medijima pa mu se desi da tokom nekog intervjua nešto kaže neporomišljeno.

Nedavno je izjavio da mu se, otkad mu je supruga i koleginica Jelena Perčin ostala u drugom stanju, “život okrenuo za 180 stepeni”.

“Uvijek pričam, onako cetinjski iskreno, pa nešto “lupim”, a u novinama to potpuno drugačije izgleda. Jesam rekao da mi se život promijenio za 180 stepeni, ali nisam mislio bukvalno. Nisu se desile nikakve konkretne promjene u mom načinu života, ali je činjenica da sada imam drugačije prioritete i pogled na život. Sve dolazi u svoje vrijeme, pa i te promjene koje se dešavaju”, iskren je Momo.

“U dosadašnjem životu sve mi se lijepo slagalo, pa su i dijete i ženidba došli u pravo vrijeme. Sve što mi se događalo od kada sam postao dio Jeleninog života i ona mog, bilo je perfektno”, dodao je on.

I dok Jelena odlazi na pauzu, jer će u avgustu roditi ćerkicu, Momčila očekuju brojne poslovne obaveze.

“Raspored je krcat, ali to je dobro. Počinje mi proba za predstavu “Ekvinocijo” u Crnogorskom narodnom pozorištu. Prije dva mjeseca završio sam snimanje serije “Čista ljubav”, potom sam snimio nekoliko epizoda serije “Komšije”, čime sam obnovio saradnju sa Milanom Mimom Karadžićem. Od “Budve na pjenu na moru” s njima sam radio samo predstavu “Bokeški D-mol”. Posle premijere, a moguće je i prije, nastavljam snimanje filma “Posle zime”, crnogorskog reditelja Ivana Bakrača“, naveo je poznati Cetinjanin.

Recent Posts