Vera Matović

MOJA PJESMA JE POPULARNIJA OD NADINE, NEMAM KONKURENCIJU! Šok izjava Vere Matović: Glavna sam ZVIJEZDA, imam najveći HIT!

Najpopularnije pjevačice na Balkanu trenutno su Nada Topčagić i Vera Matović, zahvaljujući hitovima koje su otpjevale, a koji su postali viralni na društvenim mrežama.


Nadin hit “Jutro je”, postao je planetarni hit zbog Zlatana Ibrahomovića, a Verina pjesma “Miki, Milane” postala je apsolutni “vladar” društvenih mreža.

Vera Matović sada otkriva da “nema konkurenciju”.

– Ja sam glava zvijezda sada, koliko čujem, samo se nadam da nisam padalica. Ne znam šta da kažem, djeca su rekla sve, ja nisam ništa. Ta djeca nisu bila ni rođena 2009. godine, tek sad su doživeli renesansu ove pjesme – rekla je Vera Matović i uporedila svoju pjesmu sa numerom Nade Topčagić.

 Moja pjesma je popularnija na mrežama od Nadine, tako mi kažu. To je najveći hit sada, nemam konkurenciju. Ima djece koja me nagovaraju da idem na Evroviziju, kažu napravila bih darmar tamo, ali gdje ću ja u ovim godinama. U mom rodnom Čačku su čak potpisivali peticiju za to – rekla je pjevačica.

(informer)

 

 

 

Recent Posts