Megan Markl je promijenila tri autfita u jednom danu – i vidimo samo jedan problem

Niko nije ni sumnjao da će Megan Markl očarati sve čim se pojavi, ali teško da smo mogli da predvidimo da će uspjeti da promijeni tri autfita za 24 sata. Iako je stvarno impresivno to što je uradila, modnim znalcima je odmah zapao za oko jedan detalj zbog kojeg nisu zadovoljni.

Naime, Megan do te mere igra na sigurno, da polako postaje – dosadno.

Sve je počelo u ranim jutarnjim satima, kada je u Londonu održana ceremonija povodom proslave 100 godina Kraljevskog vazduhoplovstva. Megan je za tu priliku odabrala malu crnu Dior haljinu, sa čamac izrezom koji jako podsjeća na gornji dio njene čuvene vjenčanice. Mnogima je to zapalo za oko, kao i kroj haljine koji je jednostavan i, da je samo malo duža, haljina bi izgledala kao crna kopija njene vjenčanice.

Mala crna haljina je uvek dobar izbor i za ovu kombinaciju je pokupila sve pohvale.

Čim je veliko slavlje završeno, vojvotkinja i princ su ušli u avion i uputili se u Irsku. Izgleda da je Megan morala da se presvuče u avionu, jer je na aerodromu u Dablinu izašla potpuno drugačije obučena. Ovog puta je odabrala tamnozeleni komplet biznis kroja, koji je dodatno istakao njenu sitnu građu.

Uz to je obula i cipele u boji kože od prevrnute kože.

Ali, nije ni to bilo dovoljno za Megan, koja se uveliko pozicionirala pri samom vrhu liste najbolje obučenih žena svijeta. Predveče, kada je povodom dolaska prinčevskog para priređena proslava, Megan je ponovo promenila aufit! I to se zeznula!

Ponovo se odlučila za malu crnu haljinu, ali ovog puta sa potpisom Emilije Viksted. Uz haljinu je uparila i Živanši klač torbicu, a za vječe je pustila i kosu, pa se pojavila sa frizuro koja veoma liči na čuvene talase Kejt Midlton. Jasno je da Megan zbog svog zvanja ne može pretjerano da eksperimentiše sa modom, ali svakako ne mora da se drži najbezbednije opcije i to dva puta u istom danu? Primjera radi, i Kejt je takođe jednom prilikom promijenila tri haljine u istom danu i pokazala kako se to radi.

Pijana mlada pretukla mladoženju, babu i kumove

Sve u svemu, svaka čast na trudu – ali sledeći put očekujemo malo više mašte i hrabrosti.

(Noizz)

Recent Posts