Vest o razvodu pojavila se samo tri dana nakon 34. rođendana Megan Foks. A iako je Brajan Ostin Grin (46) izjavio da je njegova uskoro i zvanično bivša supruga sa kojom je bio u braku 10 godina, samo prijatelj sa reperom Mašinom Ganom Kelijem (30) čije je pravo ime Ričard Kolson Bejker (umetničko ime nosi po američkom gangsteru), “Ju-es vikli” tvrdi da su oni napustili zonu prijateljstva i da su definitivno ljubavni par.

Mašin Gan Keli
MAŠIN GAN KELIFOTO: PROFIMEDIA

“Sve više i više vremena su počeli da provode zajedno zbog rasporeda rada i snimanja. Sve je počelo od prijateljstva i tako je veza počela da se razvija”, rekao je izvor.

Megan Foks misli da je Mašin veoma kul momak i njen odnos sa njim je sve romantičniji, piše “Miror”.

Megan i Mašin koji ima ćerku Kejsi (12) koju je dobio sa bivšo partnerkom Emom Kanon sreli su nekoliko dana pre saopštenja o razvodu, a onda je prošetao sa Kejsi u Los Anđelesu:

Tata Mašin sa ćerkom
TATA MAŠIN SA ĆERKOMFOTO: PROFIMEDIA

Glumicu i repera spojio je film “Midnight in the Switchgrass”, a ona je ovog maja trebalo da boravi u Srbiji zbog uloge u filmu “Aurora” našeg reditelja Lazara Bodrože, snimanje je odloženo zbog pandemije korona virusa.

Umesto snimanja desio se skandal iako se razvod Megan i Brajana najvljivao duže vreme, a prvi put su se rastali 2015. godine, da bi se na kraju pomirili i dobili trećeg sina.

Brajan Ostin Grin na dan rođendana Megan Foks u Los Anđelesu
BRAJAN OSTIN GRIN NA DAN ROĐENDANA MEGAN FOKS U LOS ANĐELESUFOTO: PROFIMEDIA

Bilo je u međuvremenu još razlaza i pomirenja, a sada je jasnije da je glavni razlog njihovih dobrih odnosa briga o deci – Bodiju, Nou i Džurniju.

Iako godine sigurno nisu glavni razlog kraja, može se reći da je razvod glumaca preokret u odnosu na većinu raskida poznatih jer je u ovom slučaju jedna žena ostavila muškarca zbog mlađeg partnera, a najčešće se dešava da muškarci raskidaju zbog mlađih žena.

View this post on Instagram

super cool car photo shoot

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Megan se nakon vesti o razvodu nije oglašavala na Instagramu gde ima 8, 4 miliona pratilaca. Nema na ovoj društvenoj mreži ni objave Brajana Ostina Grina kog prati više od 370 hiljada ljudi. A poslednja fotografija sa Megan na njegovom profilu je iz februara ove godine.

Mašin Gan Klei (17, 5 hiljada pratilaca na Instagramu) poslednji put se oglasio juče porukom: “Izgledam kao model”.

Sećate li se da je on bio u vezi sa Kejt Bekinsejl (46)?

(zena.rs)