Megan baš NERVIRA Engleze: U farmerkama na Vimbldon

Vojvotkinja od Saseksa ponovo na meti kritika.

Dan nakon što joj je kontroverzni britanski voditelj Pirs Morgan poručio da “prestane da cvili i vrati se u Ameriku”, britanska javnost malo se posvetila stajlingu Megan Markl na meču Serene Vilijams na Vimbldonu, koji je pratila iz lože rezervisane za članove kraljevske porodice, sa dvije prijateljice.

Ako se pitate u čemu je problem – obukla se previše opušteno, pojavila se u skini džinsu, crnoj majici i bijelom blejzeru, noseći beli šešir i diskretan lančić sa malim slovom A, posvećen sinu Arčiju.

Pogledajte fotografije:

Možda vama djeluje OK, i činjenica je da ne postoji zvaničan dres kod za Vimbldon, ali većina dama pažljivo bira odjevne kombinacije za ovaj događaj. A pošto je Megan dio kraljevske porodice, od nje se očekuje prikladnija odjeća.

E sad… Možda su Britanci uštogljeni. Možda je ona simpatična i prirodna, ali znala je šta je čeka kad se zaljubila, a zatim i udala za princa Harija. Fotografi i velika očekivanja, koja će ispuniti ili malo-malo pa dobiti po prstima.

Istini za volju, nisu trn u oku britanskim novinarima samo farmerke.

Prije tri dana Megan i princ Hari krstili su sina Arčija Harisona Mauntbatena Vindzora, u zamku Vindzor na privatnoj ceremoniji.

To znači da nisu objavljene fotografije sa krštenja osim dvije, zvanične: na crno-bijeloj par grli malog Arčija između sebe, a na drugoj kolor fotografiji je mlada porodica okružena familijom, ali na njoj nema kraljice Elizabete II, koja nije prisustvovala krštenju zbog ranije preuzetih obaveza.

Dakle, ništa fotke zvanica, ništa “ko se kako obukao”, ništa od svega onoga što javnost voli da zna, kad već plaća.

ISTRAŽIVANJE: Koja muzika nas najviše ometa u vožnji

Vjerovatno je već tad moglo da se zaključi šta će se dešavati, jer Hari i Megan nisu “privatna lica”, već vojvoda i vojvotkinja od Saseksa kojima poreski obveznici plaćaju “vilu u kojoj žive”, kako je ispravno podsjetio Pirs Morgan juče. Možete da ih ne volite, ali sve ima svoju cijenu, pa i udaja za britanskog princa.

(Mondo)

Recent Posts