McCann Zagreb agencija godine u Hrvatskoj

Agencija McCann Zagreb, koja je dio I&F McCann Grupe, proglašena je za najbolju agenciju u Hrvatskoj. Nagrada agencije godine dodijeljena je na nacionalnom festivalu Ideja X za originalne ideje koje pomjeraju granice, bez obzira na vrstu medija u kojem su prikazane.  Dodjeli nagrada u Rovinju prisustvao je i osnivač  I&F McCann Grupe, Srđan Šaper, koji je istakao da je ovo još jedna potvrda  dobrog  pravca kretanja u regionu u kome posluje već dvije decenije .

 

“Trudimo se da naše agencije budu lokalno najbolje, ali i da zajedno čine jedan uigrani tim. Kada ljudi iz više zemalja rade zajedno to daje odlične rezultate, pomaže im i da na svom tržištu budu najbolji. Pre dve godine McCann Zagreb je postao deo našeg tima i ovako dobar rezultat dokaz da je smo postavili dobar pravac poslovanja. Naša ideja je da svuda zapošljavamo najbolje ljude,one koji su spremni da pomeraju granice i koji se ne plaše odgovornosti. Naš slogan je “snaga ljudi”  i ova nagrada za najbolju agenciju je u stvari nagrada za najbolje ljude. Našem mladom tim ovo je podstrek da budu još bolji, za svoje klijente i za našu grupu u celini”, rekao je Srđan Šaper.

 

Tomislav Presečki, Managing Director, McCann Zagreb je tim povodom izjavio: „Nagrada za “Agenciju godine” na nacionalnom festivalu oglašavanja Dani komunikacija potvrđuje da je uigrani agencijski tim potpuno posvećen ostvarenju cilja da budemo najbolja agencija u Hrvatskoj. Posebna zahvala ide i našim klijentima bez čijeg povjerenja i podrške nagrade ne bi bile moguće, a partnerski pristup pri kreiranju kampanja očito daje i odlične poslovne rezultate. Meni osobno, kao i čitavoj agenciji, ovaj je uspjeh najbolji motiv da budemo još bolji.“

 

Daniel Vuković, glavni kreativni direktor, McCann Zagreb dodao je: “U zadnjih nekoliko godina, McCann je uvijek bio pri vrhu IdejeX. Stoga, činjenica da smo ove godine na samom vrhu za nas je prirodna i logična. Lijepo je dobiti potvrdu struke. Nama puno važnija jest unutarnja energija koju dijelimo u agenciji. Imati kolektiv pun individualaca koji se poštuju, vole i pomažu jedni drugima – važnije je od same titula agencije godine. Jer je ona samo rezultat te energije koju imamo.”

 

 

Pored nagrada na Ideji X, agencije McCann Zagreb i UM Zagreb osvojile su i Effie nagrade, prestižne nagrade za izvanredno i efikasno oglašavanje. UM Zagreb je osvojio Grand Prix i zlatnu Effie nagradu dok je agencija McCann Zagreb osvojila dvije bronze.

 

I&F McCann Grupa, u čijem sastavu posluju i agencije McCann Zagreb i UM Zagreb, ne zaustavlja se na uspjehu u regionu jugoistočne Evrope. Prethodne godine, proširila je poslovanje na nordijske zemlje, pa sada posluje na 12 tržišta, koja obuhvataju 58 miliona stanovnika.

Recent Posts