petardama ubili mače

Maturanti iz Beograda su petardama ubili mače i pitamo se šta nas tek čeka od ovakvih klinaca

Mali maturanti su širom Beograda na najrazličitije načine obeležili kraj osnovnog obrazovanja. Neki su se prskali vodom, pjevali, čak i kupali u fontani. Međutim, učenici škole na Labudovom brdu zadovoljstvo su našli u petardama i njihovom bacanju na mače.

Tinejdžeri su mačku “bombardovali” petardama, zbog čega je zadobila teške povrede. Odvedena je u veterinarsku ambulantu, ali uz sve napore, nažalost nije preživela.

Ljudi se pitaju hoće li roditelji djece zbog ovoga biti kažnjeni i koji će epilog ova priča dobiti jer je strašno što se ovakve stvari dešavaju.

Maturanti su umjesto da svoj dan iskoriste u druženju i zabavi, izabrali najgori mogući način da provedu vrijeme, a na društvenim mrežama se svi slažu da se kazne za ovakva dela moraju pooštriti.

“Ako su maloletni, roditelje treba kazniti, ako su punoletni, njih. To tako funkcioniše u svim sređenim zemljama i ne dešavaju se takve surovosti”, “Ovo je sve deo kućnog vaspitanja koje nemaju”, “Šta im je u glavama kad rade ovakve stvari, sramotno” – samo su neki od komentara.

(Izvor:Noizz.rs)

Recent Posts