Luka je usvojio djevojčicu koju je 20 porodica ODBACILO, ali je prethodno zbog toga prošao KROZ PAKAO: Danas njegova priča TOPI SRCA

Samohrani otac iz Italije je protekle tri godine na društvenim mrežama dokumentovao priču o roditeljstvu koja će ljudima otopiti srca i izmamiti osmijeh na lice.

Luka Trapaneze (42) usvojio je devojčicu Albu 2017. godine kada je imala nepune dve nedelje nakon što je kao samac imao teškoće prilikom usvajanja.

Zbog toga nije oklevao kada su ga pozvali i rekli mu da Alba može da bude njegova ćerka. Djevojčicu je prethodno odbacilo 20 porodica, uključujući i njenu, zbog njenog stanja.

Alba je rođena sa Daunovim sindromom, ali je to Luki nije smetalo da je primi u svoj dom i pruži joj roditeljsku ljubav. U Napulju je osnovao humanitarnu organizaciju za hendikepirane osobe. Organizovao im je kurseve kuvanja i odlaske na pozorišne predstave. Zbog tog iskustva bio je siguran da će moći da brine o djetetu s posebnim potrebama.

Već tri godine Luka i Alba se ne razdvajaju, a njihove svakodnevne dogodovštine prati više od 250.000 ljudi.

NAJLJEPŠE VIJESTI iz porodilišta: Za četiri dana rođeno čak 50 BEBA!

– Ona bi se po ceo dan igrala, jela i plesala. Voli da bude među ljudima, zbog toga često idemo u park ili muzej – kaže Luka.

M.Z.M.
(zena.blic)

 

 

Recent Posts