Lovćen obradovao djecu iz Dječijeg doma »Mladost« i Resursnog centra »1. Jun«

Lovćen osiguranje AD je povodom predstojećih novogodišnjih praznika namjenio donaciju za JU Dječiji dom “Mladost” – Bijela i JU Resursni centar “1. jun” – Podgorica.

Donacija je obuhvatila nabavku i uručenje više od  200 različitih artikala za djecu uzrasta od 0 do 6 godina koje obuhvataju opremu za bebe u vidu robice, posteljine i krevetića. Takođe smo se potrudili da obradujemo i uljepšamo igru djece sa multifunkcionalnim igračkama neophodnim za stimulisanje ranog razvoja.

Lovćen osiguranje je na ovaj način željeo da uljepša početak nove 2017. godine mališanima koji se nalaze u ovim ustanovama, pokazujući im da su uz njih u vremenu kada se daruje i biva darovan.

 

 

Lovćen osiguranje

Lovćen osiguranje dio je Grupe Triglav, najveće finansijsko-osiguravajuće grupacije u jugoistočnoj Europi. Na crnogorskemu tržištu pod sadašnjim imenom posluje od 1979. godine. Lovćen osiguranje, zajedno sa društvima Lovćen-životna osiguranja i Lovćen auto, čini Grupu Lovćen koja je po prikupljenoj premiji, isplaćenim štetama, visini kapitala i tržišnom učešću vodeća na crnogorskom tržištu osiguranja. Grupa Lovćen sa sedištem u Podgorici putem više od 350 zaposlenih na preko 40 prodajnih mjesta širom Crne Gore obezbjeđuje svojim klijentima osiguravajuće pokriće svih vrsta neživotnih i životnih osiguranja.

 

Triglav grupa

Triglav grupa svojim znanjem, iskustvima i finansijskom snagom već 115 godina opravdava povjerenje osiguranika da će najbolje da se pobrine za njihovu bezbjednost i budućnost. Ključni stubovi poslovanja su osiguranja, upravljanje imovinom i djelatnosti koje podupiru ključne finansijske stubove. Najveća osiguravajuća i finansijska grupa u regionu Adria te jedna od vodećih u jugoistočnoj Evropi posluje u šest država i na sedam tržišta, na kojima zapošljava 5.400 ljudi. Visoki nivo finansijske stabilnosti Grupe potvrđuju dugoročne ocjene kreditnog boniteta i ocjene finansijske snage »A-», sa stabilnom odnosno pozitivnom srednjoročnom prognozom od strane bonitetnih agencija Standard and Poor's i A.M. Best. Glavne vrijednosti društva su stručnost, bezbjednost, jednostavnost i društvena odgovornost, misija i stvaranje bezbjednije budućnosti.

Recent Posts