muž vara

Ljubavnica mog muža mi je poslala slike njihove akcije, zanemjela sam kada sam vidjela JEDNU stvar!

Jedna Engleskinja je na najgori mogući način saznala da je muž vara, i to tako što joj je njegova ljubavnica poslala eksplicitne slike!

“Ja imam 31, a moj suprug 35 godina. Imamo dvije ćerke. Moj svijet se srušio kada sam pre pola godine saznala da je moj muž imao ljubavnicu godinu dana”, počinje ona svoju priču.

“Ja verovatno ne bih nikada ni saznala za prevaru, da mi njegova ljubavnica, besna jer je on raskinuo s njom, poslala slike njihovog seksa. Umalo nisam povratila kada sam vidjela ove odvratne fotografije koje su očigledno snimljene u njenoj spavaćoj sobi”, navodi žena.

“Smarate više sa Titom, Jugoslavijom i kako ste vi radili. Vi ste generacija koja je SVE UPROPASTILA”: Sukob na društvenim mrežama koji je mnogo veći nego što se čini

“Ali to nije bilo ono najgore, život mi se zgadio kada sam videla da je njegova ljubavnica debela, ružna i mnogo starija od mene”, kaže Britanka i nastavlja:

“Kada sam se suočila s mužem, on je rekao da su njih dvoje samo jednom imali seks, ali kada sam mu ja pokazala različite datume na slikama, promenio je priču i rekao da su godinu dana imali aferu, ali da je sada s tim završeno”.

“Bila sam besna kao ris što me je varao, ali ne mogu da vjerujem da je imao aferu s nekim tako odvratnim. Mnogo vodim računa o izgledu i mislim da sam u dobroj formi. Otkada sam saznala za preljubu, ne dozvoljavam mužu ni da me pipne, a kamoli nešto drugo”, navodi Engleskinja.

“Da budem iskrena, posle rođenja mlađe ćerke, izgubila sam interesovanje za seks, dok je on uvijek imao visok seksualni nagon. Čak me je pitao i da li sam za “otvoreni brak” ili za svingerske zabave, ali sam to odbila jer me to nimalo ne privlači”, objašnjava žena.

“Rekao mi je da mu nedostaje seks, ali kako da se pretvaram da ga želim. Gdje da krenem odavde? Ne želim da izgubim svoju porodicu”, zaključila je Britanka.

(objektiv.rs)

Recent Posts