Ljubavni horoskop za DECEMBAR

Ljubavni horoskop za DECEMBAR: Stižu ROMANSE, ali pojedini horoskopski znaci će ostati USAMLJENI

Mjesečni ljubavni horoskop za decembar 2021. godine predviđa dosta prazničnog raspoloženja i romansi, ali pojedini znakovi će ipak ostati usamljeni.

Da li ćete konačno upoznati svoju srodnu dušu? Hoćete li partner i vi produbiti svoju bliskost ili će sve ostati po starom? Horoskop za decembar 2021. predviđa mnogo promjena na ličnom i ljubavnom planu. Evo kakva iznenađenja spremaju zvijezde za poslednji mjesec u godini, piše Sensa.

Ovan

Ovom horoskopskom znaku decembar donosi nova poznanstva, prijatelje i priliku da sretnu novu ljubav. Usamljeni Ovan će upoznati zanimljivu osobu koja može postati njegov životni saputnik. Da li će obična komunikacija prerasti u ljubav zavisi od njih samih. Ovnovi koji su u braku, u ovom periodu zaboraviće na razmirice i uživati u skladnim i harmoničnim odnosima sa svojim supružnikom. Finansijski problemi biće u drugom planu tokom novogodišnjih praznika.

Bik

Položaj planeta upozorava predstavnke ovog znaka na neminovne promjene koje će se desiti u njihovom ličnom životu. Očekuje ih sudbonosno poznanstvo sa potencijalnim supružnikom, ali usamljeni Bik lako može propustiti ovaj trenutak ako ga spriječe neke druge stvari. Bikovi koji su u braku pokušaće da stabilizuju porodične odnose. U tome će uspjeti ako se oba partnera potrude oko toga.

Blizanci

U prvoj polovini mjeseca položaj planeta neće biti povoljan, stoga ni pokušaji Blizanaca da urede svoj lični život neće uspjeti. Slobodni prestavnici ovog znaka trebalo bi da se usredsrede na druga životna pitanja. Za porodične Blizance, decembar će donijeti više bliskosti i nježnosti s partnerom, a naročito u periodu praznika. Neki parovi će se odlučiti da je vrijeme za osnivanje porodice.

Rak

Prema astrološkoj prognozi, decembar je idealno vrijeme za brak. Za one koji su u vezama, zvijezde poručuju da ih ozvaničite jer se vjeruje da su brakovi sklopljeni tokom zime i ljeta najjači. Slobodni Rakovi će krajem mjeseca upoznati svoju srodnu dušu. Obratite pažnju na svoje okruženje, moguće je da neko od vaših prijatelja već dugo gaji romantična osjećanja prema vama. Sudbonosno poznanstvo može se desiti i na novogodišnjoj zabavi.

Lav

Predstavnici znaka koji su u romantičnoj vezi ili braku tokom decembra će doživeti drugi medeni mjesec. Usamljeni Lavovi će imati manje sreće – očekuju ih romantični susreti, ali će samo mali broj njih uspjeti da pronađe svoju ljubav.

Djevica

Poslednji mjesec odlazeće 2021. godine biće dvosmislen za predstavnike ovog horoskopskog znaka. Na pomolu su sukobi. Djevice koje su u braku neće razumjeti postupke supružnika što će izazvati brojne svađe. Situacija će se dramatično promijeniti u poslednjoj nedelji decembra kada tranzit planeta aktivira romansu i bolje raspoloženje.

Vaga

Ovaj mjesec u potpunosti nadoknađuje sve neuspjehe koji su se Vagama desili ranije. U bračnom životu očekuje ih idila i potpuna podrška supružnika. Slobodne Vage će se zaljubiti u osobu sa kojom će ih sudbina spojiti. To će se dogoditi potpuno neočekivano. Važno je da budete otvorenog srca.

Škorpija

Romantika i ljubav neće biti prioritet za predstavnike ovog znaka. Škorpije će se u narednom periodu potpuno posvetiti poslu i neće imati vremena za lični život. Onima koji se ipak odluče da se prepuste svojim strastima, očekuje susret sa zanimljivom osobom. To se lako može pretvoriti u romansu. Škorpije u braku će u ovom periodu biti hladne i neraspoložene za nježnosti, ali to neće izazvati sukobe.

Strijelac

Usamljeni predstavnici ovog znaka upoznaće svog životnog partnera u veoma neobičnim okolnostima. Strijelčevi koji su u braku ili vezi moraće da vješto balansiraju između bračne harmonije i želje za avanturom. Prva polovina decembra je povoljna za sklapanje braka ili za začeće djeteta.

Jarac

Porodični ljudi će neočekivano poželjeti nove emocije i uzbuđenja sa strane što ih može natjerati na nepromišljene poteze. U tom slučaju, afera im neće donijeti željeno zadovoljstvo, ali će im zato brak biti na ivici propasti. Usamljeni Jarčevi će bez straha uroniti u romansu i naći svoju srodnu dušu.

Vodolija

Kraj godine donijeće predstavnicima ovog znaka i prijatne trenutke i razočarenja. Vodolije koje su u vezi, neka se čuvaju izdaje voljene osobe. Za slobodne predstavnike znaka koji žude za romantikom, stiže dobra vijest – naći će svoju sreću. Odnosi sa osobom koju su tek upoznali brzo će se razvijati u pravcu ljubavi.

Ribe

Predstavnici ovog znaka biće jedini koji neće osjetiti promjene u ličnom životu. Oni koji su bili u potrazi za partnerom teško će pronaći svoju ljubav. Bračni parovi takođe ne treba da očekuju turbulencije, ali ni posebne izlive nježnosti niti romantične gestove. Sve će biti uobičajeno.

(kurir)

Recent Posts