LjUBAV NE POZNAJE GRANICE: Maja iz Beograda i Geri iz Londona vjenčali se na tvrđavi u Herceg Novom

Maja iz Beograda i Geri iz Londona prvi par koji se vjenčao na hercegnovskoj tvrđavi Forte mare.

Oduvjek su hercegnovske tvrđave privlačile pažnju, ali mještani na njihovu ljepotu i mogućnosti još zaboravljaju i ne koriste ih dovoljno. Drevnu tvrđavu Forte mare kao najljepše mjesto za venčanje odabrali su Beograđanka Maja Mrvaljević i njen suprug Geri Rajmond Vajt iz Londona.

Na pitanje zbog čega Herceg Novi i Forte mare – Maja osmjehnuta odgovara, a zbog čega ne? A onda objašnjava:

– Dvadeset godina ljetujem u Herceg Novom, sa Gerijem sam dugo u vezi i dok smo šetali gradom u koji se i on zaljubio, dopadaju mu se i priroda i ljudi, pomislili smo kako bi bilo divno da vjenčanje organizujemo na tvrđavi Forte mare. Ona baš deluje stameno, a pogled sa tvrđave je preljep, kaže Maja.


Geri potvrđuje Majine riječi, a na komentar da treba da dođu za desetogodišnjicu braka na isto mjesto, da bi proslavili, obećava da će doći i mnogo ranije.

CEO SVIJET PRIČA O MLADENCIMA IZ MAKEDONIJE: Insistirali da im svi gosti OVO donesu na POKLON!

Među brojnim zvanicama bili su gosti iz Crne Gore, Srbije, ali i iz Engleske. Englezi pomalo zbunjeni kada su hercegnovski matičari izgovorili – a oni čuli prevod rečenice Duška Radovića koji savjetuje: budite ljubomorni! Osmeh je sledio uz nastavak: ali ne jedno na drugo već na svoj brak…
Herceg Novi je bio gostoljubiv, drevna tvrđava Forte Mare lepa i ušuškana. Zaposleni u Herceg festu koji gazduje i ovom kulom i predusretljivi, a lijep septembarski dan potvrda da su Maja i Geri napravili odličan izbor.VEĆA POSJETA

Nikad se ne zna, možda će sledeći ovo lijepo iskustvo još neko od onih koji su posetili novske tvrđave odabrati da se na njima vjenča. U Herceg festu kažu da je u odnosu na prošlu godinu poseta veća za 1,5 odsto. Tvrđavu Forte mare posjetilo je više od 17.000 ljudi, a Kanli Kulu skoro 26.000 gostiju. Obe tvrđave za obilaske će biti otvorene do kraja oktobra.

(Novosti.rs)

Recent Posts