ljubav

Ljubav i strast: Blizanac veliko dijete, Ribe manipulatori

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane, ali kada se radi o ljubavi i strasti, tu se znaci prilično razlikuju. Blizanac veliko dijete, Ribe manipulatori…

Ovan

Ovan nikad ne priznaje poraz. U skladu sa tim se ponaša u ljubavi. On mora uvijek da bude taj koji vodi igru. Ukoliko osjeti da mu izmiču konci iz ruku, može biti vrlo nezgodan. Učiniće sve ne bi li stavio partnera pod kontrolu. Ovan je ekstremno impulsivan, tako da može da kaže i uradi svašta u naletu ljubomore. On vrlo lako gubi kontrolu i treba ga se čuvati. Nisu rijetki slučajevi gdje Ovan godinama nakon završetka ljubavi proganja bivšeg partnera.

Bik

Bikovi ne pričaju puno i ne pokazuju emocije. To, ipak, ne znači da nisu posesivni. Bik  voli da osjeti da pripada nekome i da taj neko pripada njemu. Bik vezuje partnera poklonima i materijalnom pažnjom.  Ne primajte i ne dajte poklone Biku,  ukoliko niste u potpunosti sigurni da je on baš pravi izbor za vas! Neće vas kontrolisati ali će osjetiti da se neke strukture koje je on gradio urušavaju. Ukoliko ne postoji materijalna veza imeđu vas, neće praviti problem. Okrenuće se i otići kao da ničeg nije bilo. A, ako smatra da ste mu dužni nešto, neće se smiriti dok ne dobije uloženo nazad!

Blizanci

Blizanci su veliki avanturisti, vole promjene. Oni su kao vjetar, teško ih je uhvatiti a još teže zadržati. Dozvoljavaju sebi slobodu ali su isto tako darežljivi i u odnosu na svog partnera. Blizanac će vas, čak, i tjerati od sebe jer on je tek jedno jako veliko dijete koje voli da se igra i istražuje. Od njega sve možete očekivati ali ljubomoru i posesivnost definitivno ne!

Rak

Rakovi nisu toliko emotivni koliko su teatralni. Oni će sve učiniti, nema te stvari kojoj neće pribjeći, da osvoje i zadrže partnera. Ili, bolje je reći da će uraditi sve ne bi li ih partner prihvatio. Kao i Mjesec, Rakov vladar, koji ide gdje ide i Zemlja tako i od Raka ne možete očekivati ništa drugo nego da bude vaš satelit. Pustite ga, neka misli da se zauuvijk vezao uz vas i neće biti problema. U suprotnom, očekujte tonu suza prije svega! Rak čim osjeti da se dešava nešto što mu nije po volji, odmah krene hvatanje na suze!

Lav

Ponosan, sjajan i moćan Lav nikako ne da na sebe! Ko će se usuditi da se poigrava sa njegovom kraljevskom veličinom?! Da, ukoliko se neko i usudi da pomisli da sa Lavom može lako, taj se grdno prevario. Lav je znak od koga najpre možete očekivati da vam napravi scenu na javnom mjestu. Lav je majstor drame i izvanredan glumac! Ali, nije toliko vešt manipulator. On zaista ima emocije. Neće Lav biti ljubomoran i posesivan iz bilo kog drugog razloga osim zbog ljubavi. Težak je ali nije opasan!

Djevica

Sistematična i metodična a prije svega realna Dejvica će ljubav zidati na isto takvim osnovama. Sve dok postoji njen interes u vezi, ona će istu braniti ali ne svim sredstvima. Postoje granice koje Devica ne može i neće preći. Djevica je znak koji vrlo drži do sebe! Odana je i vjerna i isto traži i od partnera. Ali, zarad viših ciljeva je i te kako spremna da pređe preko prevare. Dakle, ona može samo da odglumi ljubomoru.

Vaga

Vage gledaju sebe i svoj interes. Vrlo su ozbiljne i promišljene. Važno im je da imaju pored sebe nekog ko će ih obožavati. U takvom odnosu teško da Vaga može da ispolji bilo kakvu dozu ljubomore i posesivnosti. Čim osjeti da se urušava savršena struktura u kojoj je ona na pijedestalu, Vaga jednostavno okreće glavu i odlazi bez ikakvih suvišnih riječi. Pa, samim tim, i emocija kakva je ljubomora. Jednostavno, njen moto je: idemo dalje!

Škorpija

Šta drugo od najstrastvenijeg znaka očekivati osim da uloži sebe maksimalno u ljubav ali isto tako i da očekuje više od maksimalnog za uzvrat?! Problem nastaje onda kada stvari krenu da se razvijaju u potpuno drugačijem smeru od očekivanog! Tad od Škorpije zaista možete očekivati sve pa i one najgore stvari. Ovde se radi o zaista dubinskoj potrebi da kontroliše i poseduje nekog! Dobro razmislite pre nego što se u bilo šta ozbiljnije upustite sa Škorpijom.

Strijelac

Živjela sloboda, to je moto Strijelca. Ali, taj moto važi isključivo za njega. Strijelac je jedan od najsujetnijih znakova zodijaka. Samim tim, ako pokušate na bilo koji način da zatražite malo tek više slobode za sebe, uslediće pakao. Bićete optuženi za stvari koje ne možete ni zamisliti. Nije Strijelac suštinski posesivan i ljubomoran, on samo tom glumom štiti svoju sujetu! Dakle, nije ni toliko opasan kakvim se može predstaviti. Njemu samo treba zube pokazai i on se povlači kao da se ništa nije desilo!

Jarac

Jarac je konzervativan, teško se otvara i daje. Ali, jednom kad to učini, kad vam da srce, to vam je isto kao da ste uzeli dva stambena kredita i to sa maksimalnom zelenaškom kamatom. Ukoliko zakasnite samo jedan dan ili mu se nešto ne sviđa u načinu na koji otplaćujete isti, sješće vam za vrat i to na takav način da ćete zažaliti dan kad ste ga primili u svoj život! Od Jarca ne treba očekivati nikakve pretnje ili nasilje, Jarac je samo naporan i beskrajno posesivan.

Vodolija

Vodolije pripadaju Univerzumu. Znak koji je sinonim za slobodu i ljudskost u jednom ne može biti ni na koji način posesivan i ljubomoran. Sa Vodolijom je sve realno, moguće i ostvarivo. Najvažnije je da, od početka do kraja, u Vodoliji imate opuštenog prijatelja koji baš sve razume pa i vašu potrebu da kraj njega budete potpuno slobodni!

Ribe

Ribe su vrlo teške kad je ljubav u pitanju. Opasni i vješti manipulatori će učiniti sve da vas omalovaže ili učine manje vrijednim od njih. Neće birati sredstva da bi došči do tog cilja. Ali, za razliku od Škorpija, ribe će sve raditi perfidno. Nećete ni biti svjesni kad i kako vas je Riba uvukla u njene mutne vode.

 

Izvor: Nezavisne

TO JE JAČE OD NJEGA: Ovaj horoskopski znak će spopadati vašu najbolju drugaricu!

I oni su osjećajni: Evo zbog čega muškarci najviše pate tokom seksa

Recent Posts