Zoran Vujičić Niksic

Lijep gest uprave nikšićkog bazena: VIP ulaznica za Zorana Vujičića

Bivši bokser i naš sugrađanin, Zoran Vujičić, koji već dugi niz godina boluje od multiple skleroze, naišao je ovih dana na lijep gest od ljudi iz uprave nikšićkog bazena i Sportskog centra, kojim su pokazali da ne zaboravljaju na nekada veoma uspješne sportiste iz svog grada.

Naime, upravnik ovog objekta Miloš Abramović je Vujičića obavijestio da je od direktora Sportskog centra, Predraga Ivanovića, dobio na korišćenje VIP ulaznicu za bazen.

Novi neslavni rekord: U 2016. se rodilo 189 beba, a umrlo 427 Pljevljaka

“Mnogo me obradovala pažnja tog velikog čovjeka života i sporta i već danas sam ga posjetio. Razgovarali smo, a onda je on predložio da pogledamo bazen. Bazen je velelepan, nijesam vjerovao da može tako izgledati. Peđa je odmah napravio plan da za nekoliko dana ja budem u vodi Nikšićkog bazena. Bio je tu i moj prijatelj Željko Bojić, koji radi na bazenu i koji me je ohrabrio da će sve funkcionisati kako treba”, istakao je Vujičić na svom facebook profilu.

Vujičić je naveo da je ideja da liječenje nastavi u vodi divnog bazena u Nikšiću Peđina i da mu je na tome neizmjerno zahvalan.

“Nikada nijesam oklijevao u životu,pa sam novo druženje na bazenu zakazao za nekoliko dana ,kada ću se naći u vodi. Razmišljam o tome i siguran sam da će voda i pozitivno okruženje donijeti veliki benefit u mom oporavku”, naveo je bivši bokser.

Vujičić je otkrio i tajnu da nije znao plivati ni dok je bio zdrav.

(onogost)

Recent Posts