Koncert Aleksandre Radović 27. maja u KIC-u

Priznata srpska pop pjevačica Aleksandra Radović predstaviće crnogorskoj publici pjesme sa novog albuma “Carstvo” 27. maja na koncertu u Kulturno-informativnom centru “Budo Tomović”, pišu Dnevne novine.

Biće to lijepa prilika da miljenici Radović u intimnoj atmosferi KIC-a uživo čuju nove pjesme “Pamti me”, “Živeo kraj”, “Beskrajno”, “Samotnjak”, “Kocka leda”, “Dok dišem” i druge, a podgorički koncert za Radović biće šlag na torti, nakon zakazanih nastupa u beogradskom “Sava” centru 17. maja i tri dana kasnije u novosadskom “Spensu”.

Podsjetimo, pjevačica je krajem 2016. godine raskrstila sa diskografskom pauzom koja je datirala još od 2009. godine i albuma “Žar ptica”.

Kuda izaći (April, 21-22) Peđa Medenica i Milena Ćeranić u klubu Beagle, Bane Nedović u Podgoričkoj kafani, Dženan Lončarević u noćnom klubu Municipium's…

Radović se očigledno i te kako uželjela i ekranizacija tokom pauze, pa je tako za svih osam numera s albuma “Carstvo” objavila potpuno nove video-zapise i predstavila najambiciozniji projekat u 2017. godini kada su u pitanju srpski izvođači.

Izvor: Dnevne novine

NASLOVNA

Recent Posts