Konačno smo vidjeli vjenčanicu Gvinet Paltrou i malo smo razočarani

Taman kad smo pomislili da će Gvinet Paltrou biti među rijetkim holivudskim zvijezdama kojima je uspjelo da svoje vjenčanje zaista učine intimnim slavljem i sačuvaju ga potpuno od javnosti, bez paparaco fotki i “procurelih” detalja – slavna glumica nije odoljela da se pohvali fanovima vjenčanicom. A usput to i naplati, budući da se fotka s vjenčanja pojavila na naslovnici čuvenog šoubiz magazina.

Moramo priznati da smo malo razočarani. Naime, od venčanja Gvinet Paltrou i Breda Falčuka prošlo je više od mjesec dana. Bilo je tajno i rezervisano za prijatelje i porodicu, ali smo ipak uspjeli da vidimo kako je izgledalo iz ptičije perspektive, da saznamo ko je sve bio od holivudskih faca… Sve sem onog što smo najviše čekali – da vidimo Gvinet u belom s ogromnim osmjehom, na jedan od najsrećnijih dana u svom životu. Međutim, ništa se nije pojavljivalo po medijima, ništa nije “curilo” po Instagram profilima zvanica, i već smo odustali ceneći je još više jer joj je uspelo ono što se sve druge zvezde prave da žele, a onda ipak popuste navučene na pažnju… Kad – evo Gvinet i Breda na ekskluzivnim fotkama, smeju se i osvajaju društvene mreže.

No dobro, možemo da joj oprostimo – jer realno, šteta bi bila ne pokazati ovakvu haljinu i ovakav osmjeh.

Glumica je na instagram profilu objavila fotografiju sa svečane ceremonije, objašnjavajući da je ovo “za one koji žele da vide šta kako je izgledao njen najbolji dan u životu”.

LIJEPE VIJESTI! U Podgorici za 24 sata rođene 22 bebe!

“29. septembar je bio sunčan i hladan jesenji dan u Njujorku. Drugim rečima, bogovi su bili milosrdni na dan svadbe Gvinet Paltrou”, navodi se u tekstu koji prati fotografije. Na svadbi je bilo 70 gostiju, sve je počelo na otvorenom, a onda – “savršeno vreme, divna večera, najbolja plesna zabava i neverovatna haljina”, navela je Gvinet Paltrou.

(Noizz)

Recent Posts