Kome se vraća stara ljubav, a kome je bolje da “prikoči” s izlivima strasti

Pročitajte dnevni horoskop za 18. februar!

Ovan

Danas je odličan dan za posao. Bitno je da sve uradite na vrijeme da ne biste imali probleme sa nadređenim. Možete ići u šoping popodne.

Bik

Sporiji ste nego inače. Nemojte se nervirati oko toga što Vam sve ne ide od ruke. Ne pretjerujte sa poslom, bolje bi bilo da idete na neki kraći put ili da razmislite o usavršavanju.

Blizanci

Opterećeni ste obavezama koje niste završili. Mogući su iznenadni troškovi. Štednja je preporuka za danas. Posle posla provedite malo više vremena sa prijateljima.

Rak

Sve ide brže nego što ste očekivali. Zadovoljni ste ostvarenjem zacrtanih ciljeva. Potrudite se da se fokusirate na saradnju sa drugima.

Lav

Situacija je stabilna na poslu i nema promjena, a imate podršku kolega za sve što želite da uradite na poslu. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza. Mogući su problemi sa leđima.

Djevica

Danas je dobar dan za ostvarivanje nekih novih ideja. Veoma ste kreativni i imate višak energije. Nisu svi tolerantni u vezi sa kašnjenjem na poslu, pa poštujte rokove. Ne zapostavljajte ljubavni život zbog obaveza, makar izađite sa prijateljima ili sa partnerom negdje.

Vaga

Bilo bi dobro da izbalansirate između obaveza vezanih za porodicu i posao. Preosjetljivi ste danas. Moguć problem sa pritiskom.

Škorpija

Možete da očekujete odličnu saradnju sa drugima. Potrudite se da pomognete drugima koliko možete. Ako ste u vezi, posvetite malo više pažnje partneru. Ako niste, možete opet da stupite u kontakt sa osobom iz prošlosti.

Strijelac

Sporiji ste nego inače na poslu, što nije svojstveno Vama. Potrudite se da se dobro organizujete, da ne biste nešto zaboravili da završite. Moguć problem sa varenjem.

Jarac

Odlično se osjećate danas. Pozitivni ste. Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete da završite.

JAVNI DUG CG 3,7 MILIJARDI EURA: Uvećao se 7 puta, stigao do 77% BDP-a

Vodolija

Provedite više vremena van kuće. Družite se više sa prijateljima. Moguće je neko kraće putovanje koje može da Vam prija.

Ribe

Komunikativni ste. Imate dosta ideja, planova, ali nemate fokus da odradite sve detaljno i da završite na vrijeme. Budite racionalniji.

(Mondo)

Recent Posts