Kome je teško da pokaže osjećanja, a ko je pričljiv i super raspoložen

Pročitajte dnevni horoskop za 20. februar!

Ovan

Pravite kompromise na poslu. Nemojte biti previše tvrdoglavi. Imaćete pomoć prijatelja u vezi sa privatnim problemima. Pomalo ste napeti jer biste da sve ide brže nego što se odvija.

Bik

Niste raspoloženi za rad. Ako ste slobodni, posao će Vam biti na prvom mestu, ali preko posla je moguće novo poznanstvo. Ako ste u vezi, izdvojite više vremena za partnera.

Blizanci

Napeti ste zbog novčane situacije. Posao Vam je na prvom mestu. Razmislite o nekim idejama koje ste pre hteli da ostvarite, pa razgovarajte sa kolegama o toj opciji sada.

Rak

Posvetite se partneru, ne zapostavljate privatni život zbog previše obaveza. Odličan je dan za saradnju. Nemojte da se nervirate ako ne ide sve tako brzo kako želite. Nekad je sporije bolje, a danas je baš takav dan.

Lav

Drugi ljudi mogu da Vam budu od pomoći na poslu. Potrudite se da sve dobro isplanirate i da se držite plana rada. Moguć je premor zbog previše obaveza.

Djevica

Ako ste u vezi, zadovoljni ste kako sve ide, ali teško pokazujete osećanja. Ako niste, onda se može pojaviti neka osoba preko prijatelja. Ne brzajte na poslu jer možete da napravite sebi veći stres i više grešaka.

Vaga

Vreme je za zabavu, izlaske ili druženje. Danas budite kreativni i izdvojite više vremena za sebe. Skloni ste flertu i strastveni ste.

Škorpija

Ne zapostavljajte drage ljude ako niste dobro raspoloženi. Vidite se sa rođacima ili prijateljima sa kojima se niste videli odavno. Izađite iz kuće, provedite vreme u prirodi. Tako ćete sigurno biti bolje raspoloženi.

Strijelac

Pričljivi ste. Lako završavate sve obaveze koje ste već započeli. Moguće je neko kraće putovanje, a to je možda baš nešto što ste planirali i pre.

Jarac

Siguran je priliv novca. Odličan je dan za nove početke i dogovore. Ne prejedajte se jer su mogući problemi sa varenjem.

Uz pjesmu Crnoj Gori proslavili plasman u četvrtfinale

Vodolija

Pomalo ste nervozni i ne znate šta biste prvo da uradite. Najbolje je da prvo završite sve obaveze koje su neodložne, pa onda možete da se vidite sa prijateljima i da idete u šoping. Moguća je glavobolja.

Ribe

Nemate dovoljno energije za sve što ste  isplanirali. Dobar je dan za završavanje obaveza. Posvetite se sebi, vreme je za odmor, a ne za neke nove aktivnosti.

(Mondo)

Recent Posts