Kome će Dan zaljubljenih donijeti novu romansu, a kome trzavice?

Pročitajte dnevni horoskop za 14. februar.

Ovan

Kreativni ste. Imate dosta šansi da pokažete svoje sposobnosti. Ako budete izbjegavali odrađivanje obaveza, možete da se osjećate loše, a niko ih neće uraditi umjesto Vas. Budite odgovorni.

Bik

Usporite sa zahtjevima koje imate prema sebi i prema drugima. Nekad umijete da budete naporni. Opustite se i ugodite sebi.

Blizanci

Trebalo bi da pokušate da privedete kraju sve obaveze. Nemojte da pravite previše nerealnih planova, nego probajte da budete praktični. Provedite više vremena sa porodicom.

Rak

Razmislite prije nego što kažete nekom šta stvarno mislite. Možda Vam sve neće ići od ruke, pa bi bilo dobro da budete strpljivi.

Lav

Danas ste skloni odmaranju. Dobro se osjećate. Trebalo bi da budete pažljiviji na poslu, jer su moguće greške.

Djevica

Moguć je kraći put. Provedite vrijeme sa porodicom. Možete posjetiti rodbinu koju niste vidjeli duže vrijeme.

Vaga

Previše brinete oko stvari koje ne možete da promijenite. Bilo bi dobro da se ne nervirate previše oko posla. Završite šta možete i ne pravite sebi pritisak. Mogući su problemi sa novcem.

Škorpija

Obaveze koje ste ostavljali za drugi dan bi trebalo da danas završite. Nemojte da se nervirati ako ne ide baš tako brzo kako ste mislili da će biti. Dajte svoj maksimum. Drugi ljudi mogu da budu od pomoći.

Strijelac

Danas ste veoma vrijedni. Uživate u poslu. Bilo bi dobro da ne pretjerujete sa jakom hranom, zbog mogućih problema sa varenjem.

10 životnih principa kojima se vodi svaki znak Zodijaka

Jarac

Preosjetljivi ste na kritiku. Ako ste u vezi, sve je u redu. Preko prijatelja možete popodne upoznati neku zanimljivu osobu koja će Vam se dopasti. Skloni ste flertu.

Vodolija

Bilo bi dobro da provedete više vremena kod kuće. Usporite malo i da sagledajte situaciju realno. Napravite plan rada za narednu nedelju.

Ribe

Komunikativni ste. Sjajno ste osjećate. Bolje se organizujte i ne odlažite obaveze koje možete jako brzo da uradite bez tuđe pomoći.

(Mondo)

Recent Posts