Bekvalac

Koleginice stale uz Natašu Bekvalac: Ovo nema opravdanja

Koleginice Nataše Bekvalac pružile su joj podršku, nakon što je pretrpjela fizičko nasilje jutros u svom stanu od strane supruga Luke Lazukića.

On je nasrnuo na pjevačicu, nakon što je ona čitala poruke u njegovom telefonu, koje su navodno bile ljubavne. Lazukić je nanio povrede pjevačici u predjelu glave.

Pjevačice su stale na Natašinu stranu, a ovako su komentarisale neprijatnu situaciju.

Mira Škorić

Zatečena sam! Nataša i Luka su mi djelovali kao skladan i srećan par, nisam ni slutila da može da dođe do ovoga. Nataša je sjajan drug i kolega. Ako vam je tačna informacija, onda je ovo za osudu i ne sumnjam u naš zakon.

Sonja Vuksanović

Šta da kažem?! Ovo je prestrašno! Saosjećam sa svakom ženom koja to doživi, a da ne govorimo o činjenici da se Nataša tek porodila. Ja najbolje znam kako joj je. Ovo je za svaku osudu i najstrožu kaznu. Šta reći za nekog ko može da digne ruku na svoju ženu i majku svog djeteta. Dno dna.

Dragica Radosavljević Cakana

Ne poznajem ih i ne mogu da komentarišem. Naravno da to ne podržavam. Ukoliko je tačno, odmah da ga izbaci iz stana i svog života i više ne postoji. Ako to čovjek jednom uradi, uradiće ponovo. Brutalno je nepristojno, ne znam šta da kažem.

Katarina Živković

Pročitala sam to. Ako je tačno, stop nasilju nad ženama. Kakav god da je razlog, nema opravdanja. Muškarac ne smije da povisi ton na ženu, a kamoli da podigne ruku. Zaista nemam drugi komentar.

Marija Šerifović

Šmekeri, pa tuku žene! Pi.ketine obične, drži se N.

Recent Posts