keltska astrologija

Koji ste znak prema Keltskoj astrologiji?

Prema Keltskoj astrologiji, možete biti životinja i drvo u određeno vrijeme. To vam donosi određene karakterne osobine. Saznajte koje!

Keltska astrologija se zasniva na tome da je vrijeme našeg rođenja ključno za formiranje naše ličnosti i ponašanja.

Svaki Keltski znak, izabran je prema pripadnosti i povezanosti sa Punim Mjesecom. Keltski sveštenici, podijelili su kalendar na 13 mjeseci, a na osnovu datuma rođenja, određivali su kojoj vrsti drveta ili životinje pripada određena osoba.

Svadba iz snova: Lavovi vole luksuz, Djevice su skromne

24. decembar – 20. januar – BREZA, JELEN

Opis: Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno ambiciozne i uporne. Uvijek žele više. Dobri su motivacioni govornici, te lako druge podstiču na akciju. Međutim, ove osobe veoma teško nalaze osobu sličnu sebi i nerijetko su veoma usamljeni.

 

21. januar – 17. februar – OSKORUŠA, MAČKA

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu se izuzetno dobro orijentišu u prostoru i veoma su kreativne, te su ovakve osobe neophodne u kreativnim industrijama.

 

18. februar -17. mart – JASEN, ZMIJA

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su nerijetko neraspoložene i povučene u sebe. Često su opterećene time šta drugi misle o njima. Imaju dara za pisanje knjiga, kao i za izučavanje savremene tehnologije.

 

18. marta – 14. aprila – JOHA, LISICA

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno šarmantne i sigurne. Lako stiču prijateljstva i ne vole da gube vrijeme na nepotrebne stvari. Svaki minut života gledaju da iskoriste na pravi način.

 

15. aprila – 12. maja – VRBA, BIK

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno intuitivne, ali pune razumijevanja za sve ljude oko sebe. Kao direktori bi bili izuzetno uspješni, prije svega zato što su veoma vrijedni, posvećeni poslu i radnicima, ali i zbog toga što pamte sve šta su uradili ili šta im je učinjeno tokom karijere.

13. maja – 9. juna – GLOG, MORSKI KONJIC

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su jedno spolja, a drugo iznutra. Spolja izgledaju toliko moćno i sigurno u sebe, dok je iznutra sasvim druga stvar. Humor je nesto šta je za pomenute osobe naglašeno i samim tim je savjet da se oprobaju u poslu, koji bi im omogućio da animiraju druge.

NEDJELJNI HOROSKOP: Ovo vas čeka od 25. do 31. januara

10. juna – 7. jula – HRAST, CARIĆ

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno jake i hrabre. Pobjeđuju u životu onda kada se to od njih najmanje očekuje. Bili bi izuzetno uspješni u poslu nastavnika, posebno istorije.

8. jula – 4. avgusta – BOŽIKOVINA, KONJ

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su vođe. Rijetko kada ne uspiju da ostvare ono što su zamislile. U poslu lako napreduju i stižu do zadatog cilja. Međutim, pošto shvataju da im većina stvari “ide od ruke”, može se desiti da se prepuste različitim porocima.

5. avgusta– 1. septembra – LESKA, RIBA

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuzetno nadarene za nauku i matematiku. Pamćenje im je savršeno, te veoma dugo pamte različite informacije.

2. septembra – 29. septembra – VINOVA LOZA, LABUD

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su promjenljive i nepredvidive. Za njih se nikada ne zna kako će se postaviti u datoj situaciji, ali su osobe sa stilom. Odlazak na večeru ili u grad sa pomenutim osobama će biti pravo uživanje.

30. septembra – 27. oktobra – BRŠLJEN, LEPTIR

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu su izuteno humane. Veoma su srećne kada pomažu drugim ljudima, te je rad u humanitarnim organizacijama pun pogodak za njih.

8. oktobar – 24. novembar – TRSKA, VUK

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu karakteriše sposobnost čuvanja tajni. Ne postoji osoba na ovom svijetu, kojoj bi predstavnik ovog znaka odao neku tajnu, koja je izrečena u povjerenju.Ljudi ih obožavaju, kao i oni iste.

25. novembra – 23. decembar – RAZGA, SOKO

Opis:  Osobe rođene u pomenutom periodu vole slobodu u svakom smislu te riječi. Znaju da budu veoma neposlušni, jer ih “ne drži mjesto”  i zato često mogu biti skloni dužim putovanjima ili čestim promjenama mjesta boravka.

Izvor: astrousluge.com

Recent Posts