Koja poza u seksu najviše odgovara svakom od znakova u horoskopu

Ovan

U seksu su Ovnovi hrabri, pa je za njih savršena “ples u krilu” poza. Već iz imena je jasno – neka muškarac sjedne na stolicu sa naslonom, žena sjedne na njega i obgrli ga nogama.

Bik

Bikovi vole klasične stvari, i uživaće u misionarskoj pozi, što ne znači da će žena Bik samo ležati i pustiti da muškarac sve radi. Ona je ta koja će diktirati tempo, ili ga iznenaditi, piše Mondo.

Blizanci

Maštoviti i energični, uvijek traže nešto zabavno i drugačije u krevetu! Prema horoskopu, odgovara im poza “plug” – žena leži na stomaku na ivici kreveta, tako da su joj noge u vazduhu, muškarac je pozadi držeći je za noge.

Rak

Užitak Raka je nepredvidiv, jer nekada uživa u nežnosti, a već sutradan u grubljoj igri. Poza “kaubojke” je zato idealna, u njoj žena diktira tempo, brzinu i jačinu. Za malo drugačiji užitak, obrnite ovu pozu – muškarac leži i žena je na njemu, ali mu je okrenula leđa.

Lav

Dramatičan i razigran, Lav obožava predigru koja će raspaliti strast, ali potom voli poze u kojima su partneri što bliže. “Kašike” je super poza za Lavove – oboje leže na strani kao “poređane” kašike u fioci, muškarac prodire otpozadi.

Devica

Preciznu, pedantnu Devicu oduševiće neočekivane i komplikovane poze! Probajte ovu zabavnog imena “tigar koji stoji, zmaj koji čuči”. Ko li smišlja ova imena? U svakom slučaju, žena je na sve četiri ali na samoj ivici kreveta, dok muškarac stoji tokom odnosa. Drugačija i zabavnija verzija “dogi stajl” poze.

Vaga

Strast Vage, kao i Lava, rasplamsaće poljupci i predigra, Vaga nije znak koji uživa u seksu na brzaka osim ako baš nema vremena. Probajte “lotus” poziciju. Muškarac sjedne u “turski sed”, žena sjedi na njemu i obavija ruke i noge oko njega. U ovoj pozi nema mnogo intenzivnog prodiranja, brzine i žestine, ali itekako ima užitka.

Škorpija

Obožava avanturu i eksperimente! Horoskop ovdje ne može previše da vam pomogne, samo zato što je Škorpija nepredvidiva i uvijek raspoložena za nešto novo. Kako da razbuktate strast? Menjajte pozu svaki put kada vodite ljubav, Škorpija će biti presrećna!

DETALJI KOJI MOGU BITI KOBNI: Ako varate muža, PAZITE na ove stvari!

Strelac

Strelcu prija mešavina nježnosti i “divljine”, strast je veliki deo svake sfere Strelčevog života. Isprobajte poze u kojima nije važno da li je žena gore ili dole, važno je da promjenite ugao prodiranja – umjesto da budete lice u lice ili u “dogi stajl” pozi, Strelca će oduševiti poze zarotirane za 45 stepeni u odnosu na uobičajeno. Recimo, žena leži ali na strani, digla je gornju nogu, a muškarac je drži za nogu.

Jarac

Razigran i samouvjeren, Jarac će zablistati u neobičnim pozama! Isprobajte pozu koja se zove “majmun” – muškarac leži a privukao je kolena grudima, dok žena kontroliše akciju čučeći na njemu, okrenuta leđima.

Vodolija

Nema inhibicija, nema zabranjenih stvari, to je za Vodolije jednostavno način života! Seks sa Vodolijom je kao odlazak u zabavni park – ne znate šta će se dogoditi, “vožnja” je nepredvidiva, i često su tu i igračke!

Ribe

U seksu vole da budu romantične i suptilne. Omiljena poza im je “magična planina”. Oboje sedite i savijte noge, oslonite se na podlaktice, zatim se primaknite jedno drugom tako da on može da prodire. Oboje ovdje kontrolišete brzinu i jačinu radeći kukovima.

Izvor: Noizz.rs

Recent Posts