I KOD NAS SE OVO MOŽE DESITI! Kaznili hotel sa 2.000 eura zbog 12 minuta prekoračenja!

Budvanska Komunalna policija izrekla je prekršajnu kaznu od 2.000 eura hotelskoj grupi „Budvanska rivijera“, jer je sa terase njenog restorana „Makarul“ u hotelu „Mogren“ emitovana muzika poslije jedan sat iza ponoći.

Iz hotelske grupe “Budvanska rivijera” tvrde da je zavidna revnost Komunalne policije samo kada su oni u pitanju, i to zbog toga što je bio bis i „probijen“ dozvoljeni termin od svega 12 minuta.

Preksinoć je na gornjoj terasi hotela „Mogren“, naspram Staroga grada, organizovan je koncert mostarske grupe „Mostar Sevdah Reunion“, pred prepunim restoranom „Makarul“, u prisustvu brojnih zvanica.

„Komunalna policajka je u 1.20 sati poslije ponoći u ugostiteljskom objektu, hotelu Mogren“, u restoranu “Makarul“, utvrdila da se upotrebljavaju elektronski i akustični uređaji van perioda od 9 do 1 čas, što je suprotno Zakona o turizmu i ugostiteljstvu“, navodi se u prijavi.

Iz službe za informisanje ove hotelske grupe navode da su brojni posjetioci u utorak veče imali priliku da uživaju u vrhunskom muzičkom spektaklu, a gornja terasa hotela “Mogren” je bila premala da primi sve zainteresovane.

“Koncert je bio besplatan, a prisutni su horski pjevali hitove. U tom raspoloženju i zahtjevima publike za bis izvođenjem, vrijeme je proletjelo i zaista je probijen dozvoljeni termin za cijelih 12 minuta”, istakli su iz hotelske grupe

Dodaju da je “zavidna revnost i profesionalizam opštinske administracije, koju su pokazali i kada je ekspresno odbijen zahtjev kompanije za proširenjem terase hotela ‘Mogren’ za dva reda stolova, tokom sezone”.

UKOLIKO NISTE SIGURNI: Ovi znaci UKAZUJU da ste je DEFINITIVNO ZAVELI

“Kaznu ćemo u propisanom roku platiti, u nadi da će taj iznos otići na unapređenje ponude našeg grada, koji zaslužuje mnogo više od onoga što se ovih dana nudi”, saopštili su iz državne hotelske kompanije.

(Vijesti)

Recent Posts