Ko treba da posluša intuiciju, a ko pod hitno mora da rešava probleme?

Pročitajte dnevni horoskop za 13. februar.

Ovan

Danas ste prilično rasejani. Ipak raspoloženi ste za druženje i nove kontakte. Previše informacija ste dobili ovih dana, pa Vam treba više vremena da odlučite šta ćete da radite sa tim.

Bik

Trebalo bi da nađete neku aktivnost koja će Vam biti zabavna. Uvedite promjenu u svoj život. Teško Vam je da se posvetite poslu.

Blizanci

Imate dosta planova za danas. Veoma ste vrijedni i prelazite sa riječi na djela. Ne želite da sve ostane samo plan. Pristupite drugačije problemima koje imate i brže ćete moći da ih riješite.

Rak

Otvorite se prijateljima i partneru, ohrabrite druge da vam kažu u čemu je problem. Možete pomoći nekom kolegi na poslu. Nemojte da se premarate.

Lav

Udovoljavajte sebi malo više i provedite vrijeme sa porodicom. Napravite listu prioriteta u vezi sa poslom. Obratite pažnju na svoju intuiciju kada su u pitanju ljudi sa kojima dolazite u kontakt.

Djevica

Idealan je dan da ga provedete sa bliskim ljudima, sa porodicom i prijateljima. Moguć je priliv novca i bićete zadovoljni dešavanjima na poslu. Puni ste elana i dobre energije danas, pa će tako biti do kraja dana.

Vaga

Ako imate neke probleme, bilo bi dobro da popričate sa nekim o tome. Ponekad previše planirate i ne možete da uradite sve. Organizujte se bolje.

Škorpija

Danas ćete biti veoma zadovoljni situacijom na poslu. Priliv novca je izvestan i dan je dobar za uživanje. Ugodite sebi, ne štedite, možete i Vi nekad da se opustite.

Strijelac

Najradije biste išli na neki put ili radili nešto što nema veze sa poslom, ali obaveze čekaju. Isplatiće se. Neke ideje koje imate odavno sada mogu da se realizuju.

Jarac

Uradite sve što je bitno na poslu. Ne odlažite započete obaveze. Odmarajte više, danas nemate motivaciju za rad.

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK: Uglavnom sunčano, do 18 stepeni

Vodolija

Osećate se prilično dobro. Sve Vam ide od ruke i završavate obaveze brže nego obično. Neki prijatelji mogu da budu od pomoći, a možete da upoznate i nove zanimljive ljude.

Ribe

Postižete sve da uradite i veoma ste zadovoljni zbog toga. Budite prijatni prema saradnicima. Zbog prevelike posvjećenosti poslu danas možete da imate problem sa partnerom ili porodicom. Nađite balans.

(Mondo)

Recent Posts