Karleuša Veljku: Đorđe je bio veliki jugoslovenski sin, a ti si sin ratnog zločinca i kriminalca, otac ti je crna mrlja u srpskoj istoriji!

Jelena Karleuša je odmah reagovala na objavu Veljka Ražnatovića, koji je prethodno napisao da kantautor ne zaslužuje nikakav pomen i nikakvo sjećanje.

“Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi p.šamo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvek krivci i da izvinete j.be nas ko stigne. Ko ti vrijeđa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je.ote i koliko faca imate”, napisao je Veljko, uz snimak Balaševićevog koncerta iz Zagreba.

Jelena mu je ubrzo ‘očitala lekciju’ u svom liberalnom maniru:

– Đorđe Balašević je veliki srpski sin, veliki jugoslovenski sin. Lik koji je šmekerski inteligentno i duhovito drmao kavez svim malograđanima i šatro patriotama sa ovih prostora. Voljen i cijenjen od Vardara pa do Triglava. Veljko Ražnatović je sin ratnog zločinca i kriminalca, čovjeka koji je crna mrlja u srpskoj historiji i bruka ovog naroda. NE DOZVOLJAVAM da se ovako skrnavi ime Đorđa Balaševića! Ne dozvoljavam! – napisala je Jelena Karleuša.

 

(ekskluziva.ba)

Recent Posts