Kao Džej Lo: Vatrena Milica u zagrljaju svjetskog top modela! Stigao je “Uno beso”

Milica Todorović obradovala je javnost, a posebno svoje fanove, najnovijom pjesmom „Uno beso“ koja donosi vrelo ljeto ove jeseni i preti da postane veliki hit.

Vrela Milica Todorović i još vrelije scene u spotu za Milicin novi hit “Uno beso” oduševile su njene fanove!

Kadrovi spota napravljeni su na hrvatskom primorju, Milica je iskoristila slobodno vrijeme dok je bila na odmoru da snimi spot jer je pjesma ljetnja.

https://www.instagram.com/p/CFnQd0lH0WY/

Popularna pjevačica savršeno se snašla uz latino ritam i poput Dženifer Lopez snimila provokativne kadrove, pa čak i strastveni poljubac sa svjetski poznatim top modelom Ilijom Kneževićem o kom otkriva zanimljive detalje.

– Pjesma se zove „Uno beso“ te sam morala malo da joj se prilagodim. Maneken u ovom videu je moj prijatelj, svjetski top model Ilija Knežević koji se do sada nije pojavljivao ni u jednom spotu naših ili stranih izvođača. On je radio isključivo reklame i modne editorijale u inostranstvu, tako da nam je bilo veoma zanimljivo na snimanju. Imali smo i neke smiješne scene s obzirom na to da smo veoma dobri prijatelji, a u spotu smo morali da budemo seksi – objasnila je Todorovićka.

Pjevačica je najavljivala svoj novi hit, ali niko nije očekivao ovakav spektakl u kom je odmah na početku ljubi zgodni maneken.

Vruće kadrove i prelijepe pejzaže Milica Todorović i njen tim snimili su na hrvatskom primorju.

– Kadrovi su napravljeni na hrvatskom primorju, iskoristila sam slobodno vrijeme dok sam bila na odmoru da snimim spot jer je pjesma ljetnja. Mislim da smo odabrali baš lijepe predele za spot- dodala je Milica.

(blic)

Recent Posts