znaka

Kakav vam muškarac treba: Lavice ne vole prosječne momke, a Vage vole pažnju!

Ovnovi su robovi strasti

Kod pripadnica ovog znaka koketiranje i ljubavne igrice su samo nužan sastojak odnosa, one bi najradije odmah „prešle na stvar” i prepustile se strastvenom uživanju udvoje. Kod njih je ljubav čvrsto povezana s fizičkom komponentom odnosa, a poznate su kao nezasite ljubavnice. Ipak, da biste joj se svidjeli, morate pokazati da imate saosećanja, razumijevanja i zanimanja za druge.

Bik želi sigurnost

Osnovni element skromnih pripadnica ovog znaka je zemlja, što ih usmerava na hedonizam i uživanje u materijalnim i tjelesnim zadovoljstvima. Tajna osvajanja žene Bika je u ugađanju njenim senzualnim čulima, prije svega ukusnim večerama, finim vinima i luksuznim poklonima. Idealan izlazak za nju je intimna i romantična večera u nekom luksuznom restoranu uz svijeće i prigušenu muziku.

Blizanci vole akciju

Najbolji način za privlačenje pažnje pripadnica ovog znaka je razgovor u kojem ćete pokazati originalnost i odlučnost u svojim stavovima, a pritom im pokloniti i željenu pažnju. Kako su vrlo znatiželjne, pripremite se da će vas one ispitati o detaljima o kojima niste nikad ni sa kim razgovarali. Šturi razgovori, povučeni pojedinci i pritajena osjećanja nisu ono što zanima žene ovog znaka. S druge strane, pokažete li joj da ste spontani i uvijek spremni za akciju, ona će vam spremno pružiti priliku u ljubavi.

Rak voli romantiku

Pripadnice ovog znaka ljubavne veze najčešće ostvaruju s nekim koga poznaju duže vrijeme, a prvo su uspostavili prijateljski odnos. Osjećanja su im vrlo važna, pa ako su u ljubavi srećne i ispunjene, tada postaju partnerke kakve samo možete poželeti. Idealan spoj za nju je sve što je romantično, pa će se jednako ugodno osećati u bioskopu kao i na luksuznoj večeri, ako ćete joj tamo na uho šaputati nježne riječi.

Lav ne podnosi prosječnost

I Lav i Lavica u vezama traže puno ljubavi i pažnje. Oni će se posvetiti vama, bez sumnje, ali morate se posvetiti i vi njima. Žena Lavica ima vrlo živahnu i dinamičnu ličnost, a ako želite da je impresionirate, svakako je izvedite u vrlo lijep restoran, nabavite karte za koncert na odličnom mjestu ili je odvedite negdje gdje još nije bila.

Djevice su u ljubavi promišljene

Poznate perfekcioniste, žene Djevice u partneru traže ostvarenje svih svojih želja. Pedantnost, urednost, poslovne ambicije, praktičnost, ali i humor. One će razmišljati o ozbiljnom vezivanju tek ako zaključe da zadovoljavate njene standarde i shvate da vaš zajednički život može dobro da funkcioniše. Najviše će cijeniti sitne gestove u kojima ćete pokazati da razmišljate o njenim osećanjima i potrebama.

Vage traže pažnju

Šarmantne i otvorene, Vage su muškarcima jedne od najprivlačnijih partnerki. Imaju urođenu sposobnost osvajanja, ali uprkos tome pomno će birati ljubavne partnere. Sposobne su i dugo vremena da provedu same, jer ne podnose polovične ljubavi. U ljubavnom odnosu će vagati daje li im partner jednako kao i one njemu, a postaće vrlo zajedljive i ironične ako pomisle da neko iskorišćava njihovu ljubav. Poklanjaju veliku pažnju detaljima. Cijeniće originalnost, ali i luksuz.

Horoskopski znak koji će se smuvati večeras

Škorpije ne vole nametanje u ljubavi

Škorpije su jedan od najkomplikovanijih znakova Zodijaka. Inteligentne, strastvene, posesivne i ponekad osvetoljubive. Vrlo su strastvene, pa vole i mrze do ekstrema. U vezi će se ili potpuno predati i dati cijelu sebe ili će biti nezainteresovana. Ali to isto očekuje i od svog partnera. Ona je jedna od najstrastvenijih ljubavnica, a romantično iskustvo s njom jedno je od nezaboravnijih koje ćete doživeti. Ako se raziđete, ne očekujte prijateljstvo.

Strijelci se u ljubavi daju „do kraja”

Dinamične i aktivne, pripadnice ovog znaka pravi su izazov muškarcima koji ih žele osvojiti. Pri odabiru partnera, važan im je fizički izgled, zbog čega djeluju pomalo površno. Pripadnice ovog znaka najlakše je osvojiti ljubavnim igricama. Ipak, nemojte preterivati kako ona ne bi pomislila da je prestala da vam bude zanimljiva, jer će zbog ranjenog ega vrlo brzo potražiti drugu zanimaciju.

Jarac krije nježno srce

Odlikuje ih izvanredna sposobnost procjene ljudi, a od partnera će tražiti osobine koje dopunjuju njene. Najlakše ih je zadiviti svojim postignućima, kao i pametnim zaključcima. Vole postupna udvaranja te ne uleću iz jedne veze u drugu. Za njih je ljubav vrlo važna stvar koju ne shvataju olako, pa im ponekad treba dugo da se otvore i pokažu sve što znaju i mogu novom partneru.

Vodolija traži partnera na intelektualnom nivou

Zanimaju je kultura, putovanja, društveni problemi, pa i nauka. Ohladiće se od vas automatski posmatrate li druge žene dok ste s njom i zbijate li neslane šale. Ona je vrlo kulturna i načitana žena, pa svoje vrijeme ne želi da gubi s nekim ko nije približno na njenom nivou. Klonite se kontroverznih tema sve dok je ne upoznate malo bolje, da ne biste već u startu upropastili svoje šanse.

Ribe najviše cijene prijateljstvo

Žena Riba traži intenzivnu i emocionalno ispunjenu vezu. Želite li da impresionirate ovu ženu, potrebno je da aludirate na njenu emotivnu stranu. Dobar poklon su i knjige poezije. Osvojićete je ljubavnim filmovima, a nakon toga odličnom večerom uz svijeće. Budući da je vrlo saosećajna, žena Riba biće odličan prijatelj i ljubavnik. Ali njoj treba podrška, pa joj se neće svidjeti ako ste vi prema njoj hladni.

Izvor: 24sata.hr

Recent Posts