Kad ti kažu zakopčaj se i budi pristojna, pokaži im haljinu Monike Beluči

Monika Beluči je Uskrs provela neradno, u ilegali, nedaleko od Rima. Čini se da je 54-godišnja glumica u opuštenom izdanju još seksepilnija nego kada se skocka za crveni tepih.

Mali italijanski gradić Sabaudia je bio Monikino utočište tokom praznika. U cvetnoj dekoltovanoj haljini, golih nogu i u patikama, italijanska zvijezda je pokazala da i dalje zaslužuje titulu jedne od najljepših žena svijeta. Vjerovatno samo ona može istovremeno da otkrije i dekolte i donji dio tjela, a da ne izgleda vulgarno.

Onda je dan kasnije za opuštanje na plaži uskočila u roze duks i crne pantalone i pokazala ponovo svoju neodoljivu nonšalanciju.

Monika je vikend provela u kući svog dugogodišnjeg prijatelja Đovanija Malaga, predsednika italijanske Olimpijske asocijacije.

Ona je u novembru rekla za Paris Match da postoji novi muškarac u njenom životu, ali nije otkrila o kome se radi.

– Muškarac s kojim dijelim život nema posao kao ja, ali dosta putuje. Njegov ritam života odgovara mom – izjavila je.

Ona je otkrila i da joj je potrebno vrijeme da razmisli da li bi se udala treći put.

– Kada imaš dva braka iza sebe, treba ti vrijeme da razmisliš, shvatiš zašto se to desilo, zašto si se razvela. Hajde da kažem da sam trenutno u procesu učenja – rekla je Monika.

EPCG duguje milione Plužinama, ne javljaju im se ni na telefon!

Ona je bila udata za modnog fotografa Klaudija Karlosa Basa četiri godine i za glumca Vensana Kasela 16 godina. Sa njim ima dvoje djece.

(Noizz)

Recent Posts