Kad čika Mića ponudi pomoć: I penzioneri su oslonac u doba korone

Produženje policijskog časa tokom vikenda bilo je povod da se jedan vremešni gospodin obrati mlađima

U SITUACIJI kada zaraza virusom korona nažalost uzima maha, kada i pored vanrednog stanja i policijskog časa ne uspjeva da se smanji broj oboljelih, posljednja mjera kojom pokušava da se spriječi širenje zaraze je novi policijski čas koji će da traje od subote u 13 do ponedeljka do 05 sati ujutru.

MEDICINSKI PROFESIONALCI VRIJEDE VIŠE NEGO FUDBALERI I PEVALJKE! Vanja Grbić pravo u metu: Mi, ljudi, smo VIRUS NA PLANETI

Ni 305 zaraženih u jednom danu im ništa ne znače: Savski kej u Beogradu vrvi od ljudi (VIDEO)

Eraković: Otpušten prvi pacijent koji je izliječen od koronavirusa, objavljivanje spiska nedopustivo

Po prvoj informaciji, sem vlasnika pasa koji će na kratko moći da izvedu svoje ljubimce, ove mjere je na nekoliko biti trebalo da budu izuzeti i penzioneri. Za razliku od mlađih sugrađana, koji u to vreme ne mogu napolje, nastariji je trebalo da izađu u nedelju, kao i prethodna dva vikenda, kako bi u intervali od 04 do 07 ujutru pazari sve šta im je potrebno u prodavnicama. Upravo ovu objavu iskoristio je jedan čika Mića, koji se obratio komšijama. Da li je malo hteo da bocne mlađe sugrađane, ili ima smisao za humor, tek, napisao je:

– Drage mlade komšije, kolo sreće se okreće. Ako vam u nedelju treba nešto iz prodavnice, rado ću vam doneti. Čika Mića stan 8.

U međuvremenu je doneta odluka da se nabavka penzionerima prebaci za subotu, tako da čika Mićin gest dobre volje i šala na račun komšija pada u vodu, ali ostaje njegova objava kao svedočanstvo da se ponudio mlađima u nevolji.

(novosti)

 

Recent Posts