Fejsbuk

Jučerašnjim pad društvenih mreža izazvao opštu paniku: Policija zabranila građanima da ih zovu

Fejsbuk, Instagram i Mesindžer su pali prvenstveno u SAD-u i Evropi, a onda i u pojedinim djelovima Južne Amerike, Australije i Novog Zelanda.

Juče je nakon pada Instagrama i Fejsbuka zavladala panika među korisnicima društvenih mreža širom svijeta, pa je policija sa Novog Zelanda i iz Australije odlučila da se našali za svojim građanima.

Oni su na Tviteru uputili molbu svim korisnicima društvenih mreža da ih ne kontaktiraju nakon što je došlo do pada Fejsbuka i Instagrama, prenosi Dejli Mejl.

Na hiljade korisnika nije moglo da pristupi ovim društvenim mrežama od 8 časova pa sve do 11 časova po australijskom istočnom ljetnjem vremenu.

Policija sa Novog Zelanda je napisala na Tviteru sljedeću poruku: “Znamo. Naš Fejsbuk i Instagram takođe ne rade”.

– Nažalost ne možemo da učinimo ništa povodom toga, jer su oni smješteni u Americi, a mi smo policija. Zato vas molimo da nas ne zovete da to prijavite. Hvala lijepo – stoji u objavi.

Ovoj šali se pridružila i služba za hitne slučajeve u Južnoj Australiji pa su na Tviteru objavili sljedeće: “Znamo da su pali Fejsbuk i Instagram. Molim vas ne zovite nas da nam to kažete”.

Juče je voditeljka iz Kvinslenda obavijestila građane da je policija upozorila zabrinute korisnike da ih ne zovu.

Recent Posts