Jesen donosi neopisivu sreću ovim horoskopskim znakovima: Sve će im ići kao po loju!

Danas je stigla jesen, te smo zakoračili u godišnje doba kada lišće opada, tmurni oblaci se nadvijaju nebom, a zvuk duge kiše nas uspavljuje.

 

Dani su kraći, noći i jutra svežije, kvari se raspoloženje, ali nekim horoskopskim znacima se ipak smiješi sreća.

Vaga

 

Riječ je o horoskopskom znaku koji ne voli krajnost, te im je jesen omiljeno doba godine. S obzirom na to da Vaga voli ujutru da bude aktivna, jesenja jutra su za  njih rezervisana za boravak u prirodi gdje džogiraju.

 

U sunčanim jesenjim danima takođe rado odlaze u planine, gdje mogu da odmore oči u predivnom pogledu.

 

Vage vode računa o ishrani, te je jesen vreme da se radujemo sezonskom povrću i voću. Uvek su negovane, te jedva čekaju da kupe novu jaknu ili kardigan koji će im šetnje tokom jeseni podići na još ljepši nivo.

Mjesečni horoskop za oktobar 2020: Detaljna prognoza za svaki horoskopski znak!

 

foto: Shutterstock

Bik

 

Bik uživa u jesenjskim bojama zemljanih tonova jer je veoma povezan sa zemljanom energijom. Šuštanje lišća za njega je prava poezija koju može da posmatra satima i satima.

 

Bik više voli ušuškanost u kućnoj varijanti. Posebno voli jesenju kišu koja pročišćava od negativne energije. Uživa u ukusu i mirisu pečenog kestena.

 

Jesen za BIkove ima posebnu motivišuću energiju za poslovni uspjeh.

Ovo su četiri najperverznija znaka: Spadate li vi u ovu grupu

foto: Shutterstock

Rak

 

Rak je nežan i pomalo zatvoren u sebe, te je jesen idealna za njega. Tada može sebi priuštiti divnu šetnju šumom i prepusti se mislima obogaćenih šarenim lišćem.

 

Porodični Rak uživa tokom jeseni u porodičnim aktivnostima i u pripremi poslastica sa pečurkama. Supa od bundeve mu je omiljena jesenjska poslastica.

 

Mnogi Rakovi se tokom jeseni bave uređenjem doma i vrta. Energija jeseni ih posebno opušta Rakove i donosi mir.

Strelac

 

Strelac se raduje jeseni, jer je ovo period žetve, odnosno vreme kada ubiramo plodove svog rada. Jesen je takođe idealno vrijeme za aktivnog Strelca koji voli da živi u avanturističkom duhu, najviše se raduje jesenjim putovanjima u nepoznato, uživajući u živopisnim promenama.

 

Tokom ovog godišnjeg doba zrači pozitivnom energijom, naročito kada ga sunčevi zraci miluju,ulivajući mu novu nadu i dajući smjernice za nove poslovne pobjede.

 

Strelac se raduje druženju sa prijateljima, toplim napicima i prijatnim razgovorima

(still.kurir)

Recent Posts