JELENA JE ČUDO OD DJEVOJKE! Od 17-te godine SAMA brine o velikom imanju, i ima SAMO JEDNU ŽELJU (VIDEO)

Jeleni Živković (20) iz sela Šume kod Topole, je otac preminuo 2015. godine, a majka 2017. godine. Od tada ona na porodičnom imanju živi sama. Otac joj je preminuo od posljedica rada na mašini koja mu je odsjekla ruku i to u njenom prisustvu, majka se razbolJela godinu dana kasnije.

Starije, udate sestre su pomagale finansijski, a najmlađa Jelena je bila uz majku, tada je bila treća godina srednje škole.

– Ja sam onda rekla sebi da ću ja da muzem krave i da idem u školu, da bih i ja mogla nešto da joj dam, da ne bude da sestre mogu, a je ne mogu – priča Jelena,

Iako veoma mlada preuzela je sve teške poslove na sebe. Straha, kaže, više nema.

Krenula sam dalje

– Imala sam veliki strah kada mi je otac umro, u mom prisustvu, onda sam imala strah od svega. A kad mi je majka umrla, onda sam rekla sebi “Ili idem naprijed ili stajem” i nastavila sam.

Ukrajinski portal pisao o Crnoj Gori: Osmo čudo svijeta

Želja joj je da pokrene školu jahanja i da svoje znanje prenese i na druge. Kobilu Ajše je dobila od strica kada je bila mala i ta ljubav je neopisiva. Na onome što ona umije, pozavidjeli bi joj i vrsni dreseri konja. Odlučila je da ostane tamo gdje su joj korijeni, kaže, ništa drugo joj ne treba.

– Sve što sam željela u životu ostvarila sam – kaže ova dvadesetogodišnja djevojka. – Sada želim samo zdravlje.

Jelena Živković je čudo od devojke

Hrabra devojka Jelena Živković

Posted by 150 minuta on Thursday, 10 October 2019

(Prva)

Recent Posts