jelovnik Megan Markl

Jela sam kao Megan Markl jedan dan i bilo je toliko zdravlja, toliko gracioznosti da to nisam mogla da podnesem

Novinarka portala “Elite Daily” Džulija Guera jedan dan je konzumirala hranu po jelovniku Megan Markl. Džulija se vodila upustvom koje je Megan dala u intervjuu za “Delish”

Kako je ispričala, dan počinje šoljicom vruće vode sa svježe isceđenim limunom.

“Toliko zdravlja, toliko gracioznosti da to ne mogu da podnesem. Doslovno, ovo nisam mogla da podnesem. Stvar je u tome što prezirem vodu sa limunom, a još mi je gadnija kad je topla. Taj ukus mi ne odgovara. Ali u ime engleske krune, odlučila sam se na kompromis za koji sam sigurna da Megan ne bi smetao, pa sam popila biljni čaj sa limunom”, napisala je Džulija.

Potom je došlo vrijeme za prvu obrok, turski omlet (menemen) od tri jajeta sa povrćem.

“Za razliku od vode sa limunom, jaja volim, a menemen obožavam”.

Džulija nije jela hleb uz menemen kao što Megan jede, pa je kasnije bila gladna, ali napravila je jaja menemen od tri jajeta, sa 1 lukom, 1 paprikom, 1 paradajzom, bijelim lukom, i jednom ljutom svježom paprikom.

Sljedeći obrok su bile jabuke sa bademovim maslacem i solju.

“Ovo je bio jedini obrok prema kojem sam bila skeptična ali znala sam da ga moram proći ako želim da jedem kao Megan ceo dan. Isprobala sam ovu čudnu kombinaciju. Kad sam čula da voli ovo da jede, prvo sam bila oduševljena jer ja volim jabuke i kikiriki maslac. Ali onda sam shvatila da ih ona soli pa sam bila skeptična. Dodavanje soli se čini toliko pogrešnim, ali zapravo je imalo odličan ukus. Ponovila bih ovo”, zaključila je Džulija.

MEGAN MARKLFOTO: PROFIMEDIA

U posudicu je ubacila spanać, pečurke, žutu papriku, sušene brusnice i humus.

“Shvatila sam da volim humus, ali humus ne voli mene. Iako me želudac sljedećeg jutra boleo, ne žalim. Kombinacija je bila ukusna”, poručila je.

Za večeru su bili ugljenihidrati – testenina.

Kako je Megan objasnila punom tanjiru testenine ne može da odoli. Ni Džulija nije imala ništa protiv takvog obroka.

“Jesti poput Megan Markl jedan dan uopšte nije bilo teško jer, iskreno, jedemo prilično sličnu hranu. I ja volim svježe voće i povrće u svojoj ishrani i žitarice od cijelog zrna. Kao i ona, ni ja ne mogu odoljeti čaši vina, kolačiću ili dva jer je ravnoteža ključna”, zaključila je Džulija.

Za ručak je bila bogata suvlaki grčka salata sa humusom. Megan je u intervjuu rekla da voli salatu “s nekom vrstom proteina” pa je Džulija improvizovala.

 

(zena.blic)

Recent Posts